Smmmhunter
Megapat
Ürünü video ve film için kullanacaksanız çok iyi. Fakat harici depolama araçlarından (HDD, SSD, USB) video, film vs. açacaksanız önermem.Evet 2022 fark ettim 1080p 4k pek farketmez uygun ve yeni olan daha makul.
Ürünü video ve film için kullanacaksanız çok iyi. Fakat harici depolama araçlarından (HDD, SSD, USB) video, film vs. açacaksanız önermem.Evet 2022 fark ettim 1080p 4k pek farketmez uygun ve yeni olan daha makul.
Ürünü video ve film için kullanacaksanız çok iyi. Fakat harici depolama araçlarından (HDD, SSD, USB) video, film vs. açacaksanız önermem.
O zaman düşünmeyin alın hocam. Youtube veya Google TV uygulamaları varsa direk izleyebilirsiniz.Normal televizyon gibi kullanmak istiyorum apartmanimizda uydu yok kanald ATV gibi kanallar ve maç izlemek için alacağım.
Tabiki doğru 1 Gbps ethernet ve wifi 6 bağlantısı var.Nokia box görüyorum xiaomiden daha iyi performans verdiği söyleniyor doğru mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.