1000TL TWS kulaklık önerisi

Halil İlhan

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2020
Mesajlar
27
Arkadaşlar yukarıda da belirttiğim gibi 1000TL civarında TWS bakıyorum. Şu an kafamda Anker liberty 2 Pro modeli var. Siz bu kulaklık hakkında ne düşünüyorsunuz? Genelde rock, metal dinlerim. Mikrofon kalitesinin önemi yok sesim gitsin yeter. Bu bütçeye önerebileceğiniz başka model var mı?
 
Bu fiyata çıktıktan sonra ANC'siz kulaklık alınmaz. Superonline kapmanyası ile faturaya ek Samsung Buds 2 almıştım, çok memnundum kaybolunca tekrar Buds 2 aldım tavsiye ederim bu bütçede alınabilecek en iyisi.
 
Bana kalırsa gerek ses kalitesi, gerek fiyat.
Kulak üstü Bluetooth kulaklık tercih etmelisin. Ses kalitesi TWS'lerden kat kat daha kaliteli olur rahatlık açısından da oldukça fazla rahat diyebilirim. JBL BT510 t tercih edebilirsiniz.

Dostum evet kulak üstüler çok daha iyi performans veriyor ancak spor ve şehiriçinde kullanacağım.

Abi sizin kararınız saygı duyuyorumda cidden kulak içi kulaklıga bu kadar paramı veriyosunuz?
Evet veriyoruz
 
Bana kalırsa gerek ses kalitesi, gerek fiyat.
Kulak üstü Bluetooth kulaklık tercih etmelisin. Ses kalitesi TWS'lerden kat kat daha kaliteli olur rahatlık açısından da oldukça fazla rahat diyebilirim. JBL BT510 t tercih edebilirsiniz.
Fikrinize kesinlikle katılmıyorum. JBL BT500 kullanmış biri olarak kesinlikle kulakiçi kulaklıklar daha iyi performans veriyor. Kulaküstülerin tek artısı sahne genişliği fazla ama gerek yalıtım gerekse ses berraklığı konusunda kulakiçiler önde. Ayrıca önerdiğiniz kulaklık kulaküstü olarak önermediğim bir model. Eğer kulaküstü alınacaksa kulak çevreleyen modeller daha rahattır. Diğerlerini uzun süre kullanmak çok zor. Örneğin JBL'i 1 saat kullandıktan sonra kulağım kıpkırmızı olurken Galaxy Buds'ı 7 saatlik yolda şarjı bitene kadar kullanırken bir sorun yaşamadım. Eğer illahi kulaküstü alacağım diyorsanız Sony'nin XM-3 veya 4'ü gibi üst düzey kulaküstülerini almak size gerçekten kaliteli bir ses verecektir. Normal kullanıcılar için ise Anker Q10 ve Q30 var fiyatlarıyla orantılı olarak onlar da kulaküstü olarak tercih edilebilir. JBL'in giriş seviyesi kulaklıkları alınmamalı. Sadece markadan ibaret ses kalitesi olarak çok vasat.

Buradan JBL'in grafik eğrilerine bakarak ses doğruluğunun ne kadar düşük olduğunu görebilirsiniz.
JBL Tune 510BT Wireless Review

Bu da Galaxy Buds 2'ninki
Samsung Galaxy Buds2 Truly Wireless Review

Ayrıca eğer telefonunuz Samsung ise Scalable Codec ile ses kbps olarak çok yüksek düzeylere çıkabiliyor. Aynısı Sony'nin LDAC kodeğinde de var.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı