Bütçem maksimum 1200 TL olur, bu bütçede ne önerirsiniz? Yurt içi, yurt dışı fark etmez.
8BitDo Ultimate C olabilir.
Ürünün linkini atabilirmisiniz?8BitDo Ultimate C.
Ürünün linkini atabilirmisiniz?
Attığınız ilk ürün ile aralarında bariz bir fark varmı acaba? Sadece fifa ve nadirende hikayeli oyunlar oynamak için alacağım.![]()
Ahududu Pi Windows 10 11 ,PC ahududu Pi, Android buhar güverte için 8 Ultimate Ultimate C 2.4g kablosuz denetleyici - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Yurt içi fiyatı biraz fazla.
Attığınız ilk ürün ile aralarında bariz bir fark var mı acaba? Sadece FIFA ve nadirende hikayeli oyunlar oynamak için alacağım.
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama bende şuan sipariş geçtim, fakat bilgisayarımda bluetooth özelliği yok bu yüzden yanında usb dongle geliyormu acaba bilginiz varmı?Farklar elbette var bende aynı şekilde arada bir FIFA ve nadiren hikayeli oyunlar ben sadece fazla bütçeye gerek olmadığı için o ürünü paylaştım gayet iş görüyor fazla vermeye gerek var mı?
Ürün 1.5kdan düştüğü için bende 2 gün önce sipariş geçtim şu an kargoda.
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama bende şu an sipariş geçtim, fakat bilgisayarımda Bluetooth özelliği yok bu yüzden yanında USB dongle geliyor mu acaba bilginiz var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.