1000TL'ye kadar mouse onerisi

roboxgamer333

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
rtx 2060/ryzen 5 5600/ddr 4 16gb ram
Şu anda Aigo GM 80 almayı düşünüyorum 760 lira, onun yerine 1000 lira ver arada çok fark var bunu al dediğiniz aradaki farka degecek bir mouse var mı? Bütçem çok yok ama çok daha kaliteli bir şey olursa 1000'e çıkarım.

Hocam 1000 TL'ye çıkarabilirseniz bazı sitelerde yurt dışından Attack Shark R1 satın alabilirsiniz veya benimde bizzat kullandığım Rampage Greedy SMX-G72 alabilirsiniz. Benim kullandığım fare bir kere sıkıntı çıkarmıştı fareyi PC'ye taktığımda çalışmıyordu, bana hatalı ürün satmışlar yoksa sıkıntısı olmaz sanırım.

Hocam 1000 TL'ye çıkarabilirseniz bazı sitelerde yurt dışından Attack Shark R1 satın alabilirsiniz veya benimde bizzat kullandığım Rampage Greedy SMX-G72 alabilirsiniz. Benim kullandığım fare bir kere sıkıntı çıkarmıştı fareyi PC'ye taktığımda çalışmıyordu, bana hatalı ürün satmışlar yoksa sıkıntısı olmaz sanırım.
hocam yurtdışı r1 bulunmuyo gibi

birde hocam kullandıgınız mouse fiyat bandında cok önerilmiyor gibi

hocam yurtdışı r1 bulunmuyo gibi

birde hocam kullandıgınız mouse fiyat bandında cok önerilmiyor gibi
İsterseniz link atayım ben buldum 980 küsür TL'ye. 3 yıldır kullandığım faredir sorun yaşamadım ama çok kullananı da görmedim açıkçası. Kendi makrosu var Minecraft'ta falan 12-13 yapıyor çok işe yaramaz ama olsun.

İsterseniz link atayım ben buldum 980 küsür TL'ye. 3 yıldır kullandığım faredir sorun yaşamadım ama çok kullananı da görmedim açıkçası. Kendi makrosu var Minecraft'ta falan 12-13 yapıyor çok işe yaramaz ama olsun.
link atarsanız iyi olur hocam

R1 gibi kronik sorun abidesi bir mouse mu alsın? Dolusuyla kronik sorunu var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı