100MBit internet ile 50MBit indirme hızı sorunu

Neyi tartışıyorsunuz? Speedtest sonucu %85'i desteklediyse bitti. Adam sözleşmede "100Mbps'e kadar" yazıyor. Bunun %85'ini aldın da gerisi kaldı. Öp başına koy. Diğerleri indirdiğin yerler ile alakalı.
 
Hat değerlerinizi atar mısınız ?
qqaa.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirme hızınızın 10 mb/sn civarı olması normal. Alabileceğiniz hız da zaten ancak o kadar, daha fazla verirlerse hattınızda kesilme yaşanacaktır. Hat zayıflaması şuan ucu ucuna kurtarıyor.
 
10mb/sn sadece chromda indirirken hocam ucu ucuna kurtardigini bende biliyorum.Steamda(50mbit) Torrent'te maximum 30mbit aliyorum.Normal mi ? onu soruyorum.
 
@brrk talya Onlar indirdiğin yer ile alakalı diyorum. Birinin altyapısı babanın tarlasından diğeri amcanın tarlasından geçmiyor. Speedtest sonucu ortada ve sonuç iyi. Bu bağlamda herhangi bir sorun yok. Boşu boşuna konuyu uzatmaya gerek yok.
 
Hattınızda problem yok. Kullandığınız program speedtest.net gibi hızınızı gösteriyor olabilir, bu yüzden 50Mbps görüyorsunuzdur. Ayrıca indirme yaparken karşı taraftaki sunucunun yoğunluğuna bağlı olarak hızınız değişebilir, her zaman indirme yaparken maksimum hızda indireceksiniz diye bir şey yok.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı