100Mbps hız 2Mbps'e düştü

Yer
Istanbul
İyi sosyaller.
TurkNet kobi müşterisiyim. İnternetimde bağlantı sorunları yaşıyorum.
VDSL olarak hizmet aldığım internetimde 90-100 Mbps arası hızlar alabiliyorken son iki gündür 2Mbps hız alıyorum üstüne bağlantı sorunları yaşıyorum.
Konuyla ilgili çağrı merkezinden arıza kaydı oluşturuldu ancak bireysel kullanıcı olmadığımız için işlerimiz aksıyor. Konunun aciliyetini her görüşmemde belirtsem de herhangi bir destek söz konusu değil.
Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?
Abone numarası: 2210556.
Destek kaydı: 53394197.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-06-15 144328.png
    Ekran görüntüsü 2022-06-15 144328.png
    43,6 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller.
TurkNet kobi müşterisiyim. İnternetimde bağlantı sorunları yaşıyorum.
VDSL olarak hizmet aldığım internetimde 90-100 Mbps arası hızlar alabiliyorken son iki gündür 2Mbps hız alıyorum üstüne bağlantı sorunları yaşıyorum.
Konuyla ilgili çağrı merkezinden arıza kaydı oluşturuldu ancak bireysel kullanıcı olmadığımız için işlerimiz aksıyor. Konunun aciliyetini her görüşmemde belirtsem de herhangi bir destek söz konusu değil.
Ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilir misiniz?
Abone numarası: 2210556.
Destek kaydı: 53394197.
Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili uzman ekiplerimize bilgi verdim. En kısa sürede sorunu çözümleyeceğiz. Ben ayrıca aciliyetinizi ekiplerimiz ile paylaştım.

Merhaba, yaşadığınız sorun ile ilgili uzman ekiplerimize bilgi verdim. En kısa sürede sorunu çözümleyeceğiz. Ben ayrıca aciliyetinizi ekiplerimiz ile paylaştım.

Modeme gelen güncelleme ile sorun oluşmuş. Gelen ekiplerin ölçümleri sonrası bizlik sorun olduğu tespit edildi. Modem üreticisi ile görüşme sağlayıp sorunu çözdük. Teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı