100Mbps internet ile 100-300 ping almak

kenan360

Hectopat
Superonline fiber internet kullanıyorum genellikle hızım 50Mbps civarı, akşam 6'dan sonra 100+Mbps oluyor ve CS'de pingim 100 ile 300 arası geçiyor. Bunu nasıl çözerim, kablosuz bağlanıyorum "kablolu bağlan" demeyin çünkü bağlanamam zaten Wi-Fi hemen önümde, peki neden 300ping alıyorum?

Superonline fiber internet kullanıyorum genellikle hızım 50Mbps civarı, akşam 6'dan sonra 100+Mbps oluyor ve CS'de pingim 100 ile 300 arası geçiyor. Bunu nasıl çözerim, kablosuz bağlanıyorum "kablolu bağlan" demeyin çünkü bağlanamam zaten Wi-Fi hemen önümde, peki neden 300ping alıyorum?

Bağlantıyı 5GHz olarak denersen tam performans alırsın diye biliyorum.

Nasıl ayarlayabilirim?

Wi-Fi ayarlarında iki adet modeminizin ismi olması lazım bir tane 2.4GHz bir tane 5GHz, 5GHz seçerseniz 100Mbps tamamıyla alırsınız ama 2.4 seçerseniz alacağınız değerler yarısından daha düşük olur 30 40 Mbps arası alırsınız bir kontrol edin.

Bu arada laptop kullanıyorum.

Wi-Fi ayarlarında iki adet modeminizin ismi olması lazım bir tane 2.4GHz bir tane 5GHz, 5GHz seçerseniz 100Mbps tamamıyla alırsınız ama 2.4 seçerseniz alacağınız değerler yarısından daha düşük olur 30 40 Mbps arası alırsınız bir kontrol edin.

Telefonumda 5G ve başka bir seçenek gözüküyordu ama PC'de sadece Wi-Fi ismi yazıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı