100Mbps üzeri internet önerisi

Ognisher1

Kilopat
Apartmana Türk Telekom FTTH altyapısı geldi. Turkcell'de fiyatına göre iyi kampanyalar vardı ancak benim altyapıma hizmet veremediklerini söylediler. Türk Telekom'da paketler çok pahalı. Diğer firmalarda da 100 üzeri hızları bu altyapıya veren bulamadım. Ayrıca diğer taahhütsüz firmalara teknik destek ve gecikme konusunda güvenemiyorum. Ankara Mamak'da yaşıyorum. Bana göre önerebileceğiniz bir ISS var mıdır?

Zam babası Türknet veya F/P olan speednet olabilir.
Speednet ISS değil ki hocam?

Apartmana Türk Telekom FTTH altyapısı geldi. Turkcell'de fiyatına göre iyi kampanyalar vardı ancak benim altyapıma hizmet veremediklerini söylediler. Türk Telekom'da paketler çok pahalı. Diğer firmalarda da 100 üzeri hızları bu altyapıya veren bulamadım. Ayrıca diğer taahhütsüz firmalara teknik destek ve gecikme konusunda güvenemiyorum. Ankara Mamak'da yaşıyorum. Bana göre önerebileceğiniz bir ISS var mıdır?

Üzerinden altyapınızı sorgulayın.

Netspeed fiber paketine bakabilirsiniz. Türk Telekom fiber altyapısında kendim kullanıyorum. Sorunuz varsa sorabilirsiniz.

Speednet ISS değil ki hocam?

Üzerinden altyapınızı sorgulayın.

Göknet'ten altyapımı sorguladım, FTTX-V1(GPON) diyor. Bu Netspeed'in 200 Mbps kampanyası uygun gibi görünüyor ancak dediğim gibi teknik destek ve gecikme sorunu yaşar mıyım? Büyük operatörler gibi karşımda muhattap bulmak istiyorum. Çevrimiçi oyunlarda absürt gecikme değerleri görmek istemiyorum. Ayrıca Türk Telekom altyapısında bu hızı sınırlama olmadan verebilir mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı