100Mbps internet sağlayıcısı önerisi

Turkcell kullanıyorum, sabahları 50-65Mbps oluyor. Geceleri 200-250'ye kadar çıkıyor. Fiyatı 100TL, fırsat bitmediyse bakın derim.
Link atar mısınız? Sabahları 25, akşamları 100 megabit olandan bahsediyorsunuz sanırım. 200 megabitte böyle bir şey yok çünkü.

Benim bildiğim TurkNet Türk Telekom'un fiber altyapısında kullanılmıyor. Taşındığımız zaman aktarmaya çalıştığımda olmadı. Millenicom kullanmaya başladım. Tavsiye ederim. Siz yine de TurkNet'e sorun.

Ağustos ya da eylül ayında anlaştılar diye biliyorum Türk Telekom ve TurkNet.

Türknet yani kablonet internet hızı yüksek ancak kapsama alanı yüzde 10 bile değil. Türk Telekom veya Turkcell Superonline öneririm müşteri hizmetleri iyi ve birçok yerde ortak altyapıları var. Millenicom gibi yeni çıkan internet servis sağlayıcılarında bazen müşteri hizmetlerinde sorunlar çıkabiliyor yeni kuruldukları için.

Kablonet'in saat 0-19 arası 100 Mbps, akşam 19-24 arası 25 Mbps paketi var.
Eğer Kablonet altyapınızı destekliyor ise öneririm. Yanında KabloTV'de geliyor.
Arkadaşlar bir şey soracağım. Kablonet kullanırken saat 8 olunca ping 5-6 artıyor. Sizde de öyle mi? 100 Megabit olunca 30-32 arası ping. 25 Megabite düşünce 33-37 arası ping.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı