Arkadaşlar, büyük bir mouse pad arıyorum. Hepsiburada üzerinden 50TL indirim kodu geldiği için 100TL üzeri olmazsa sevinirim. Baskılı olursa güzel olur 
Bu satıcıdan ben de ürün satın aldım. Rahatlıkla alabilirsin çok kaliteli.Online AlıÅveriÅ Sitesi, Türkiyeânin Trend Yolu | Trendyol
Trendyol'da Porge ürünlerinde özel fırsatları keÅfedin. Harika indirimlerden ve kampanyalardan yararlanın!www.trendyol.com
Bu satıcıdan dilediğin Mousepad'i alabilirsin bütçene uygun. Bir çok kullanıcının harika yorumları var. Baskı kalitesi, pad kumaşı falan harika. Ben de kullanıyorum ve 1 aydır çok memnunum.
Online AlıÅveriÅ Sitesi, Türkiyeânin Trend Yolu | Trendyol
Trendyol'da Porge ürünlerinde özel fırsatları keÅfedin. Harika indirimlerden ve kampanyalardan yararlanın!www.trendyol.com
Bu satıcıdan dilediğin mouse Pad'i alabilirsin bütçene uygun. Birçok kullanıcının harika yorumları var. Baskı kalitesi, pad kumaşı falan harika. Ben de kullanıyorum ve 1 aydır çok memnunum.
Ölçüp biç masanı ama 40 santim yükseklik bence ideal. Elini kolunu da koyacağını düşün masaya.
OMEN 100 al geç, büyük olacak diye zorlamanın anlamı yok eğer performans istiyorsan.Ben BİM'e geldiğinde almıştım 2 ay falan oluyor çok iyi.
Aşırı kaliteli ve tam oyuncular için.
İçinden 2 stickerde çıkıyor
![]()
Mouse Pad - Gaming Mouse Pad Fiyatları - n11
Mouse Pad ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Mouse Pad çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.