100TL Oyuncu için Wi-Fi adaptör tavsiyesi

• Konuyu başlatan fuatX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.897
v5 ve v6 sürümleri destekliyor. Ama çok eskiden beri var olan bir cihaz olduğu için v4 ve önceki üretimler denk gelirse sorun yaşayabilir.

Hocam zaten hepsiburada yorumları ağırlıklı olumlu. Ama v1 v1.1 v2 v3 v4 sürümleri denk gelip sorun yaşayanlar olmuş.

O zaman kendi aldığım yeri paylaşayım:

Arka yüzeyinde bulunan seri no etiketinde V3.0 yazıyor. Satın almadan önce versiyon bilgisi ve iade koşulları sorulabilir ve eski versiyon çıkarsa iade edilebilir. İnce Hesap bu anlamda epey iyi bir site.

O zaman kendi aldığım yeri paylaşayım:

Arka yüzeyinde bulunan seri no etiketinde V3.0 yazıyor. Satın almadan önce versiyon bilgisi ve iade koşulları sorulabilir ve eski versiyon çıkarsa iade edilebilir. İnce Hesap bu anlamda epey iyi bir site.
Güzel bir alternatif/çözüm yolu. Ama kargo süreci ile uğraşmak istemezse benim attığım model de iyi gibi :)

Güzel bir alternatif/çözüm yolu. Ama kargo süreci ile uğraşmak istemezse benim attığım model de iyi gibi :)

Evet. Kuvvetli bir anteni var. 100 lira altı için yapılabilecek en iyi hamle böyle 4dBi, 5dBi anteni olan bir şey almak. Bence de işe yarar o alet.

Benim bahsettiğim cihazı alıp kısa bir inceleme yazmış bir üye var:

İkisi de birbirinin yerini tutar sanırım. Tercih ona kalmış.

16 Mbit internetim var. Everest'in wifi adaptörünü kullanıyorum. Kabloda 2 mb/s indirme yapıyor, arada 2 oda olmasına rağmen wifi ile 1.6,1.7 indiriyor. Ping sorunu da olmuyor tavsiye ederim.

Şunu tavsiye ederim:

Benzer sebepten ötürü almıştım. 4 aydır kullanıyorum ve gayet memnunum. Evin içinde laptop veya akıllı telefonların hiçbir zaman tam seviye sinyal alamadığı iki farklı yerde tam çekiyor. İndirme hızı veya ping konusunda fark görmedim. Kapsama alanını, sinyal gücünü ve bağlantının kararlılığını artırmak için bu şekilde harici antenli adaptör ve mümkünse kuvvetli antenleri olan modem/router kullanmak gerek.

100 lira altına alınabilecek en iyi ürünlerden birisi budur. Yukarıda tavsiye edilmiş Inca adaptör de kağıt üzerinde iyi duruyor. Dark, Platoon gibi markaları tercih etmeyin. Ağ sistemleri konusunda kendisini ispatlamış markalar kullanın.

İncehesap üzerinden satın alıp gerekli mesajıda kendilerine ilettim. Tecrübeye her zaman itimat ederim.
"Ürünü Windows 10'da sorunsuz şekilde kullanmak istediğim için V5 ve/veya üzeri bir versiyon göndermenizi istiyorum. Aksi halde iade edeceğim ve tekrar bu yazıyı yazmak zorunda kalacağım. Lütfen ürünü gönderirken V5'den aşağı olmamasına özen gösterin. Teşekkürler İyi günler dilerim. "

Umarım sıkıntısız bir şekilde kullanırım. Burdan yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Selametle kalın. Kullanımım deneyimimi de daha sonra paylaşmayı düşünüyorum.

İncehesap üzerinden satın alıp gerekli mesajıda kendilerine ilettim. Tecrübeye her zaman itimat ederim.
"Ürünü Windows 10'da sorunsuz şekilde kullanmak istediğim için V5 ve/veya üzeri bir versiyon göndermenizi istiyorum. Aksi halde iade edeceğim ve tekrar bu yazıyı yazmak zorunda kalacağım. Lütfen ürünü gönderirken V5'den aşağı olmamasına özen gösterin. Teşekkürler İyi günler dilerim. "

Umarım sıkıntısız bir şekilde kullanırım. Burdan yardımcı olan herkese çok teşekkür ederim. Selametle kalın. Kullanımım deneyimimi de daha sonra paylaşmayı düşünüyorum.

Az evvel Tp-Link'in sitesine baktığımda bu modelin en son olarak V3 sürümü olduğunu öğrendim. 4. veya 5. sürümler aynı cihazın antensiz olan WN727N modelinde olduğunu gördüm. Benim tavsiye ettiğim cihaz WN722N modelinin V3 sürümüdür. Hepsiburada'da bulunan olumsuz yorumlara dikkat ederseniz 2015-2017 tarihli yorumlar. O sürümlerde performans veya sürücü problemi olabilir. Benim deneyimimde olumsuz bir şey yaşamadım. Bir önceki mesajımda paylaştığım incelemenin sahibi de gayet memnun. Size muhtemelen V3 göndereceklerini ve son sürümün o olduğunu söyleyecekler. İçiniz rahat olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı