100TL Wireless adaptör önerisi

Pentrall

Decapat
Daha fazla  
Çok ping yaşatmayan, stabil olan, FPS oyunlarında rahat tutan ve hızlı olan bir Wireless adaptör arıyorum. İsterseniz biraz aşıp 200TL olanlara da bakabilirsiniz. Yardımlarınız için teşekkürler ❤️

Önemli bilgiler: Modem benim odaya göre 10mt falan var ama bizim aynı zamanda modemden 6mt uzaklıkta bir Wi-Fi sinyal arttırıcımız var.

Son düzenleyen: Moderatör:
10 metre bir ethernet çek rahat et. 100-200 TL arasına alacağın adaptörde internet hızınız yüksekse performans kaybı çok olur. Şahsen aynı sorundan muzdarip olduğum için 20 metre bir ethernet kablosu aldım. Keyfime bakıyorum.

Bende Ethernet kullanıyorum en rahatı bence neden çekemeyesiniz ki.

Evde yalnız başıma değilim ailemde var. Daha önce bir Ethernet kablosu alınmıştı ama sonra onu ezdiler bayağı.yani artık o beyaz plastik yoktu sadece mavi-kırmızı kablolar vardı hatta bir tanesi kopmuştu aynı olay yaşanmasın diye Wireless adaptör bakıyorum.

Bende Ethernet kullanıyorum en rahatı bence neden çekemeyesiniz ki.

Koltuk arkasından gecirebilirsin ya da evin köşesinden geçirip eğer odan modemin yan odasiysa duvarı del tak.
Aslında duvara bağlayıp yapablirim ama 14 yaşındayım benim için bunlar biraz abartı olur heralde ama hiç denemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı