1025 TL LG Q6 32 GB Alınır mı?

Mı note 3 alacağım 2 adet BERWAR çok teşekkürler. Salı sipariş verecegim. P9 lite 2017 de arkadaşa aldik
Bir de mi note 3 ün hangi panelleri daha kaliteli ? Hepsiburadadan bu ürünü satın aldığım zaman aldığım gün kutuyu açıp baktığımızda beğenmeme durumunda iyade etme şansım varmı ?
 
Son düzenleme:
Güzel tercih bende 1 aydır kullanıyorum Mi Note 3' ü gerçekten her açıdan güzel bir telefon Note 3' de tek panel var diye biliyorum. Mi 6' da kullanılan ekranlarda hayalet ekran çıkma ihtimali çok yüksek oluyor Mi Note 3' de çok daha düşük bir olasılık, 14 gün içinde iade edebiliyorsunuz herhangibir gerekçe göstermeden.
 
Hepinize ayrı ayrı teşekkürederim, Hepsiburadada satılan mi note 3 telefonu satan farklı satıcılar var burada dikkat etmem gereken bir durum var mı ? mesela satıcı: hepsiburada olmalımı ? farklı satıcılarda problem çıkar mı ? Bir de mavi rengini çok beğendim fiyat olarak biraz daha pahalı :) satıcı ile irtibata geçsem indirim istesem acaba yaparlar mı aramızda bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlarımız var mı ?
 
Çok sağol 2 gündür uğraştın benim ile hakkını helal et :)
Evet arkadaşlar 2 adet sipariş verdim mi note 3 2 si de jdi panel çıktı imei sıkıntısı yok e devlet üzerinden kontrol ettim. Jdi , sharp panel arasın da bir fark varmı ?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı