10400F 1650S Hazır Sistem Tavsiyesi

Site bende yasaklı değil dostum? Sen ilk önce anadilini öğren sonra sistem önerirsin.

İnanın Palit'in soğutması arkadaşın attığı gereksiz pahalı soba gibi sistemden çok daha iyi.
Evet farkındayım peki sizlere söyle bir soru sorsam ne derseniz? 10400f ve 1650super ile birlikte kötü bir kasa+psu mu yoksa 3500x ve 1650 super ile çok iyi bir kasa+psu mu? siz olsanız hangisini seçersiniz?

İnanın Palit'in soğutması arkadaşın attığı gereksiz pahalı soba gibi sistemden çok daha iyi.
Hocam profil resmine Barış Özcan'ın fotoğrafını koyan 15 yaşındaki çocuklardan tavsiye almayınız. Kasayı kullanmış gibi konuşması çok ilginç açıkçası.

Hocam profil resmine Barış Özcan'ın fotoğrafını koyan 15 yaşındaki çocuklardan tavsiye almayınız. Kasayı kullanmış gibi konuşması çok ilginç açıkçası.

Başta fikrinize saygı duyuyordum fakat şu anda boş yapmaya başladınız. Önceki sayfalarda size neden sistemin alınmayacağını anlattım görmezden gelip tavsiye veren arkadaşın profil fotoğrafına takmışsınız.

Evet farkındayım peki sizlere söyle bir soru sorsam ne derseniz? 10400F ve 1650 Super ile birlikte kötü bir kasa+psu mu yoksa 3500X ve 1650 Super ile çok iyi bir kasa+psu mu? Siz olsanız hangisini seçersiniz?

İlk attığım sistemi alın gayet güzel sistem burada kendini bir şey sanan ama bilgisiz cahilden başka bir şey olmayan kişilerden öneri almayın.

Hayır yaşımı bile mabadından fosur fosur sallıyor gelip bana burada laf atıyor yaşım çok daha büyük merak etme fakat halen daha kendini bilgili sanıyorsun merak etme sigaralı profil fotoğrafı koyunca efsane havalı olmuyorsun. Attığın sistem o fiyata göre rezalet nokta. Halen daha bana o sistemi savunma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…