10400F 1650S Hazır Sistem Tavsiyesi

Bencede böylelerinin banlaması gerekiyor. Hiç bilmeyen birine falan bunları önerdiğini düşünsene.

Gereksiz bir kullanıcı işte sırf marka olduğu için çöp bir sistemi öneriyor. Sistem kötü dedik durduk yere kasayı savunmaya başladı, 1660S sistem önerdik 1650S ve RX580 karşılaştırması attı.

Hayır yaşımı bile mabadından fosur fosur sallıyor gelip bana burada laf atıyor yaşım çok daha büyük merak etme fakat halen daha kendini bilgili sanıyorsun merak etme sigaralı profil fotoğrafı koyunca efsane havalı olmuyorsun. Attığın sistem o fiyata göre rezalet nokta. Halen daha bana o sistemi savunma.
Arkadaşlar rica ediyorum atışmayı bırakın gereksiz bir noktaya doğru gidiyor. Sadece soru soruyorum 1650super için 3500X mi toksa 10400F mi daha doğru olur?

Gereksiz bir kullanıcı işte sırf marka olduğu için çöp bir sistemi öneriyor. Sistem kötü dedik durduk yere kasayı savunmaya başladı, 1660S sistem önerdik 1650S ve RX580 karşılaştırması attı.

Sırf bunun içinde VELET muamelesi yedim neymiş pp emde Barış Özcan varmış Allah Allah sanane arkadaşım benim profil fotomdan.

Büyük ihtimalle Enes Batur falan izleyip “Enes abim İtopya’dan almış bende oradan almalıyım” gibi düşüncelere kapılıyor.

:D yine güldürdün beni sağ ol userbenchmark sitesi yasaklı. Yanlış sonuçlar yüzünden.
Bu konu hakkında bir bilgim yok. RX580 Armor OC modelinin ısınma sorunu olduğunu birkaç kez gördüm ancak kendi kullandigim RX5500xt modelinin de ısınma sorunu olduğunu gördüm lakin ben böyle bir sorun yaşamıyorum. Palit marka ekran kartları en çok bozulan ekran kartları arasında yerini almış durumda fakat senin de bunu bilmediğini biliyorum. Yukarıdaki arkadaş attığı 1660 super sistemde ramdan kısıp ekran kartına eklemiş. 1650 super rx580'den daha iyi bir kart bu doğru lakin arkadaşın bütçesi 6300 TL ve ben bu fiyat bandında 16 GB ram bulunan 1650 superli bir sistem bulamadım.

Bu konu hakkında bir bilgim yok. RX580 Armor OC modelinin ısınma sorunu olduğunu birkaç kez gördüm ancak kendi kullandigim RX5500xt modelinin de ısınma sorunu olduğunu gördüm lakin ben böyle bir sorun yaşamıyorum. Palit marka ekran kartları en çok bozulan ekran kartları arasında yerini almış durumda fakat senin de bunu bilmediğini biliyorum. Yukarıdaki arkadaş attığı 1660 super sistemde ramdan kısıp ekran kartına eklemiş. 1650 super rx580'den daha iyi bir kart bu doğru lakin arkadaşın bütçesi 6300 TL ve ben bu fiyat bandında 16 GB ram bulunan 1650 superli bir sistem bulamadım.
Bizim attıklarımıza neden bakmadın?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı