10400F 1650S Hazır Sistem Tavsiyesi

Bu konu hakkında bir bilgim yok. RX580 Armor OC modelinin ısınma sorunu olduğunu birkaç kez gördüm ancak kendi kullandigim RX 5500 XT modelinin de ısınma sorunu olduğunu gördüm lakin ben böyle bir sorun yaşamıyorum. Palit marka ekran kartları en çok bozulan ekran kartları arasında yerini almış durumda fakat senin de bunu bilmediğini biliyorum. Yukarıdaki arkadaş attığı 1660 Super sistemde RAM'dan kısıp ekran kartına eklemiş. 1650 Super RX580'den daha iyi bir kart bu doğru lakin arkadaşın bütçesi 6300 TL ve ben bu fiyat bandında 16 GB RAM bulunan 1650 Super'li bir sistem bulamadım.

Yav galiba görme engelinde var attığımız sistemde 16 GB RAM var üstelik Palit en çok bozulan marka falan da değil. Sizin gibi fan boylar yüzünden sistem öneremez olduk @turkkomandosu ile başta önerdiğimiz sistemi alsın bu kadar.

Büyük ihtimalle Enes Batur falan izleyip “Enes abim İtopya’dan almış bende oradan almalıyım” gibi düşüncelere kapılıyor.
Neyse konu gereksiz uzadı. Konu sahibi arkadaş istediği sistemi almakta özgür ben ilk başta önerdiğim 10400F+1660S sistemi almasını tavsiye ederim. İyi akşamlar.
Dostum dikkat ettiysen her markanın hava akışı kötü kasası bulunur yazmışım yukarda. Adamımız 1650 superli bir sistem istediği için RX580 ile 1650 superi kıyasladım. Marka fanboyluğu yapmıyorum ki benim kasam msi yapsam onun fanboyluğunu yaparım. Enes Batur diyen arkadaş burada sana çok güzel şeyler söylemek isterdim lakin forum kuralları gereği anneleri seviyoruz.

Dostum dikkat ettiysen her markanın hava akışı kötü kasası bulunur yazmışım yukarıda. Adamımız 1650 Super'li bir sistem önerdiği için RX580 ile 1650 Super'i kıyasladım. Marka fanboyluğu yapmıyorum ki benim kasam MSI yapsam onun fanboyluğunu yaparım. Enes Batur diyen arkadaş burada sana çok güzel şeyler söylemek isterdim lakin forum kuralları gereği anneleri seviyoruz.

Hangi adamımız 1650S sistem önermiş acaba? Şu konunun lütfen ilk sayfasına bakın herkes 10400F+1660S sistem atmış sen gelmiş hala bana RX580 savunuyorsun.

Dostum dikkat ettiysen her markanın hava akışı kötü kasası bulunur yazmışım yukarda. Adamımız 1650 superli bir sistem önerdiği için RX580 ile 1650 superi kıyasladım. Marka fanboyluğu yapmıyorum ki benim kasam msi yapsam onun fanboyluğunu yaparım. Enes Batur diyen arkadaş burada sana çok güzel şeyler söylemek isterdim lakin forum kuralları gereği anneleri seviyoruz.
Ne diyeyim anneler başladıysa senin gibi kalitesiz insanlarla daha fazla tartışmaya gerek yok. Ne kadar anlatsak anlatalım anlamayacaksın.

Hangi adamımız 1650S sistem önermiş acaba? Şu konunun lütfen ilk sayfasına bakın herkes 10400F+1660S sistem atmış sen gelmiş hala bana RX580 savunuyorsun.

Aynen öyle üstelik userbencmarktan atmış test sonuçlarını yanlış bilmiyorsam o site yasaklı.

İtopya bütün kasalarına PowerBoost döşemiş tam istediğim pcyi buldum ama kasası powerboost diye alamıyorum kasa seçenkleri çeşitlensin diye mail attım ama sizce beklemeli miyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı