10400F 1650S Hazır Sistem Tavsiyesi

Bencede böylelerinin banlaması gerekiyor. Hiç bilmeyen birine falan bunları önerdiğini düşünsene.

Gereksiz bir kullanıcı işte sırf marka olduğu için çöp bir sistemi öneriyor. Sistem kötü dedik durduk yere kasayı savunmaya başladı, 1660S sistem önerdik 1650S ve RX580 karşılaştırması attı.

Arkadaşlar rica ediyorum atışmayı bırakın gereksiz bir noktaya doğru gidiyor. Sadece soru soruyorum 1650super için 3500X mi toksa 10400F mi daha doğru olur?

Sırf bunun içinde VELET muamelesi yedim neymiş pp emde Barış Özcan varmış Allah Allah sanane arkadaşım benim profil fotomdan.

Neyse konu gereksiz uzadı. Konu sahibi arkadaş istediği sistemi almakta özgür ben ilk başta önerdiğim 10400F+1660S sistemi almasını tavsiye ederim. İyi akşamlar.

Büyük ihtimalle Enes Batur falan izleyip “Enes abim İtopya’dan almış bende oradan almalıyım” gibi düşüncelere kapılıyor.

yine güldürdün beni sağ ol userbenchmark sitesi yasaklı. Yanlış sonuçlar yüzünden.
Bu konu hakkında bir bilgim yok. RX580 Armor OC modelinin ısınma sorunu olduğunu birkaç kez gördüm ancak kendi kullandigim RX5500xt modelinin de ısınma sorunu olduğunu gördüm lakin ben böyle bir sorun yaşamıyorum. Palit marka ekran kartları en çok bozulan ekran kartları arasında yerini almış durumda fakat senin de bunu bilmediğini biliyorum. Yukarıdaki arkadaş attığı 1660 super sistemde ramdan kısıp ekran kartına eklemiş. 1650 super rx580'den daha iyi bir kart bu doğru lakin arkadaşın bütçesi 6300 TL ve ben bu fiyat bandında 16 GB ram bulunan 1650 superli bir sistem bulamadım.

Arkadaşlar rica ediyorum atışmayı bırakın gereksiz bir noktaya doğru gidiyor. Sadece soru soruyorum 1650super için 3500X mi toksa 10400F mi daha doğru olur?
10400F daha güçlü bir işlemci. 3500X düşünmeyin bile hele ki 3300X'ler stoklara gelmişken.

Bizim attıklarımıza neden bakmadın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…