10400F 1650S sistem nasıldır?

kapkarakartal

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar sevgili forumlular, aşağıda belirttiğim hazır sistemi almak istiyorum fiyatı uygun ve parçaları değişmiyor. Sizce nasildır?

Anakart: ASUS Prime H410M-A
İşlemci: i5-10400F
RAM: GeIL 8 GB AMD Edition RAM(2 adet)
Ekran kartı: ASUS TUF 1650 Super.
SSD: Kingston A2000 M.2 500GB.
Kasa+PSU: Corsair Carbide Spec-Delta 550W 80+

Merhabalar sevgili forumlular, aşağıda belirttiğim hazır sistemi almak istiyorum fiyatı uygun ve parçaları değişmiyor. Sizce nasildır?

Anakart: ASUS Prime H410M-A
İşlemci: i5-10400F
RAM: GeIL 8 GB AMD Edition RAM(2 adet)
Ekran kartı: ASUS TUF 1650 Super.
SSD: Kingston A2000 M.2 500GB.
Kasa+PSU: Corsair Carbide Spec-Delta 550W 80+

Fiyat?

Ne kadar tutuyor bu sistem?
Bütçeniz nedir?

10400F'e gerek yok aslında. 10100F ya da Ryzen tarafında R3 3100 gibi alternatifleri düşünebilirsiniz. Oradan da ekran kartına yatırım yapıp 1660S alabilirsiniz.

5800TL'den çok ise değmez. Ayrıca o RAM'ler AMD odaklı üretilmiştir. Intel ile çalışır ancak %100 verim alamazsınız. Kasanın hava akışı kötü, ASUS TUF serisi ısınma sorunluydu diye aklımda kalmış. Almanızı önermem ancak 5300-400 falan ise alınabilir.

Efendim hocam @adam gibi adam 1050 ti
6000tl ve hiçbir yerde ekran kartı bulamıyorum sonunda bir sitede buldum 4 5 sene sonra falan ekr. kartı yükseltmesi yapacağım. Yoksa bıktım artık bir türlü toplayamadım şu stok sıkıntısından dolayı bilgisayarı gidip laptop alıcam sanırım sonunda
Ne kadar tutuyor bu sistem?
Bütçeniz nedir?

10400F'e gerek yok aslında. 10100F ya da Ryzen tarafında R3 3100 gibi alternatifleri düşünebilirsiniz. Oradan da ekran kartına yatırım yapıp 1660S alabilirsiniz.
Ekran kartını 5 sene sonra değiştireceğim bu sistem nasıldır şu an için?

6000tl ve hiçbir yerde ekran kartı bulamıyorum sonunda bir sitede buldum 4 5 sene sonra falan ekr. kartı yükseltmesi yapacağım. Yoksa bıktım artık bir türlü toplayamadım şu stok sıkıntısından dolayı bilgisayarı gidip laptop alıcam sanırım sonunda

Ekran kartını 5 sene sonra değiştireceğim bu sistem nasıldır şu an için?

Çokmuş biraz. Diğer parçaları tek tek toplayınca 3700-800TL ediyor ve ekran kartının fiyatı 2200TL oluyor. Ekimde bu fiyata 1660 Süper bulunuyordu. Bence stok sorununun düzelmesini bekleyin. Çünkü 1650S sisteme bu para gereksiz pahalı.

Olmadı ucuz 2. el bir ekran kartını idareten alıp 6 ay sonra daha güzel bir ekran kartı alabilirsiniz.

Çokmuş biraz. Diğer parçaları tek tek toplayınca 3700-800TL ediyor ve ekran kartının fiyatı 2200TL oluyor. Ekimde bu fiyata 1660 Süper bulunuyordu. Bence stok sorununun düzelmesini bekleyin. Çünkü 1650S sisteme bu para gereksiz pahalı.
Hocam üniversite öğrencisiyim ve şu an en iyi ihtimal eylüle kadar evdeyim gibi gözüküyor ve evde gerçekten çok sıkılıyorum bilemiyorum yani stok sorunu en erken mayıs haziran düzelir diyorlar :(

Hocam üniversite öğrencisiyim ve şu an en iyi ihtimal eylüle kadar evdeyim gibi gözüküyor ve evde gerçekten çok sıkılıyorum bilemiyorum yani stok sorunu en erken mayıs haziran düzelir diyorlar :(

Dediğim gibi. Ucuz 2. el bir ekran kartı alıp stok sorunu düzelince daha iyisini alabilirsiniz. Çünkü şuan ekran kartları ciddi pahalı. Eskiden (Ekim gibi) bu fiyata i5+1660S topluyorduk.

6000TL sistem toplama veya 3200TL gibi ekran kartsız sistem toplama diye bir konu açarsanız arkadaşlar daha çok yardımcı olurlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı