10400F-GTX 1660 Super Sistem almak

Gecikti biliyorum, sistemin tek sıkıntısı SSD'de DRAM yok ama kronik sorunlu değil. Hayırlı olsun.
Az önce siparişi verdim. Teşekkür ederim :D
Güzel sistem ama 11.000TL'ye RTX3060 sistem bulunuyordu. ETH düştü ve aşılama hızlanıyor. Fiyatlar 7 ay içinde düşecek.
Ben olsam almazdım.
Bu bakış açıları da lazım. Teşekkür ederim ilginiz için :)
Ben siparişi verdim.
Sistem güzel sadece o M.2 SSD yerine Kingston A2000 alabilirsin.
@Spade427 @Can Paşa Ben anlamıyorum ki M2 SSD olsun DRAM olsun olmasın. Ne gibi avantajı kaybettim bu SSD ile?
Hayırlı olsun,ama ben böyle bir sistemin fiyatının 13 bin YTL ye kadar çıkabileceğini düşünmüyorum.
Zaten o indirimler yalan indirim.
Örneğin sistemin fiyatı 9.400TL. Ama 13.500TL'ye çıkarıp sonra 9.500TL'ye indiriyorlar. 13.500'TL'den indi bu fiyata gibi gözüküyor. Aslında indirimle almadığımı biliyorum.
Sistem güzel, sipariş verin.
Çok teşekkür ederim hocam ilginiz için :)

@Spade427 @Can Paşa ben anlamıyorum ki M.2 SSD olsun DRAM olsun olmasın. Ne gibi avantajı kaybettim bu SSD ile?

DRAM, RAM gibi, yüksek hızlı çalışan bir bellek. Önbellek görevi görür, önbelleğe alınan dosyalar daha hızlı okunup yazılır. Ayrıca DRAM bulunduran SSD'lerde NAND yongalar daha az yorulur, dolayısıyla SSD'nin ömrü artar, performansı kolay kolay düşmez.

Tabii ki de sizin sistemdeki SSD kötü bir model değildir. Takılmayın böyle şeylere. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı