10400F Kasanın camı ısınıyor

DeriyamBaba

Megapat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar benim sistemim 6 aylık. Sistem donanımları i5 10400F, 5600XT 3 fan, 16 GB RAM, B460 M-K ve SanDisk 500 GB M.2 SSD. T6 Ultra işlemci soğutucusu var Prime95 testinde Max 68 dereceleri gördü ama şöyle bir durum var kasa çok ısınıyor. Ekran kartı ve işlemci soğutucum kasaya bitişik neredeyse oyun oynarken kasaya el değil miyor stok fan varken bile bu kadar sıcak olmuyordu. Bunun sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende Asus Gt301 kasa i5 11600 120mm sıvı soğutmalı ve 3 fanlı Rtx3060 mevcut. Oyun oynarken benimde kasanın camı aşırı ısınmakta ama sistem içi ekran kartı 65 işlemci 50 dereceyi geçmemekte. Bence normal

Performax trinty.
Problem yok. 68 derece el ile hissedilir yükseklik. Sistem için problem yok. Ayrıca el ile sıcaklık ölçülmez.

Dostum nasıl ölçülmüyor kasanın camına elleyince elim bayağı yanıyor.
Bende ASUS GT301 kasa i5 11600 120mm sıvı soğutmalı ve 3 fanlı RTX3060 mevcut. Oyun oynarken benim de kasanın camı aşırı ısınmakta ama sistem içi ekran kartı 65 işlemci 50 dereceyi geçmemekte. Bence normal.

İçime su serptin dostum teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı