10400F ve RX 570 sistemde PUBG Mobile kasıyor

  • Konuyu başlatan cros
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 999

cros

Centipat
Katılım
5 Şubat 2021
Mesajlar
58
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sistem muhteşem değil farkındayım ama PUBG Mobile'in kasması sizce de komik değil mi? Görev yöneticisinden emülatöre öncelik verin diyen videolar var. Sistemin kararsız çalışmasına sebep olabilir şeklinde uyarı aldım ve yapmadım ki zaten izin vermedi. Sağlıklı bir çözüm önerebilir misiniz? Bu çözüm sağlıklı mıdır?
 
Oyunu emulatör üzerinden oynadığın için bu doğal. Sonuçta oyun bilgisayara özel bir optimizasyona sahip değil. Çözüm olarak emulatör ve oyun içi ayarlarını değiştirmeyi deneyebilirsin. GameLoop kullanıyorsan eğer emulatör ayarlarından akıcı yapıp çözünürlüğü düşürmeyi dene ekranın küçülür fakat belki kare hızını dengeler. Oyun içi ayarlardan da yüksek performans ve düşük kalitede oyna. Bunları yaptıysan da kasıyorsa eğer benim bildiğim kadarıyla emulatör güncellemelerini beklemen gerekiyor.
 
Artı -1 Eksi
Hocam, bu video yardımcı olacaktır. Linkler de var. Sanallaştırma mutlaka açık olsun. Daha akıcı oluyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Sistemin gayet de muhteşem RTX 3090 değil ama tüm oyunları açar şu günlerde. Sisteminde bir şey olduğunu sanmıyorum. Ama zaten söylemiş arkadaşlar emulatör oyunlarında doğru sonuçlar beklemeyiz isterseniz Witcher 3 Ultra ayarlar gibi bir şey açın MSI Afterburner atın bir değerlere bakalım belli olur neyin ne olduğu.
 

Geri
Yukarı