10400F'den 10700F'ye geçmeye değer mi?

Valla aynen hocam Youtube’de testlere baktım da gerçekten geçmem için hiç bir anlam yok. Özellikle Battlefield oynadığım için 1440p Battlefield testlerine baktım 5-10 fps fazla veriyor. Zaten 120 fps alıyorum 125-130 almam hiç bir şey değiştirmeyecek :)
Hocam tartışma konusu da bu zaten. Bu işlemci zaten yetiyor bir de üstüne anakart masrafına sokacak farklı marka işlemci öneriliyor. Gerçekten hiç bilmeyen biri gidip bir sürü para harcasa kimin umrunda. Klavyeden onu al bunu sat demesi kolay.

Hocam tartışma konusu da bu zaten. Bu işlemci zaten yetiyor bir de üstüne anakart masrafına sokacak farklı marka işlemci öneriliyor. Gerçekten hiç bilmeyen biri gidip bir sürü para harcasa kimin umurunda. Klavyeden onu al bunu sat demesi kolay.

Evet haklısınız ona karşıyım çok PC topladım. Ve anakart işi biraz zor yani tamam eski LGA1151 soket olur AM3 soket olur değiştir deriz ama LGA1200 veya AM4 soketi hiç değiştirmeye gerek yok şu an gayet güçlü işlemcileri var her iki soketinde. Şöyle değişir arıza olmuştur veya adam Intel veya AMD sevmiyordur ancak öyle ki bir markayı niye sevmeyesin o ayrı konu :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı