10400F'e geçilmeli mi?

Bütçe
500
Kendi işlemcisinin üstüne demiş hocam. Maksimum 400 lira vermesi lazım kendi işlemcisinin üstüne. Bu fiyatı da APU işlemcilerin piyasasını bilmeden söyledim. Ne kadar doğru bir fiyat bilmiyorum.

Yanlış anlamışım hocam şimdi düzelttim ben bilgisayarcıda direk 3600 için 1300 istedi sandım.

Piyasadaki en ucuz fiyat bu işlemcideki galiba bende aynı fiyata koyuyorum
Kendi işlemcisinin üstüne demiş hocam. Maksimum 400 lira vermesi lazım kendi işlemcisinin üstüne. Bu fiyatı da APU işlemcilerin piyasasını bilmeden söyledim. Ne kadar doğru bir fiyat bilmiyorum.

Bende aynısını düşünmüştüm fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
İlana koyuyorum inşallah en yakın zamanda satılır.

Oo hocam ben APU'ları bilmiyordum. Üstüne 500-600 daha ekleyip uyguna düşürebilirseniz 5600x bile bulabilirsiniz.

Bende aynısını düşünmüştüm fikirleriniz için hepinize çok teşekkür ederim.
İlana koyuyorum inşallah en yakın zamanda satılır.
Hocam bence çok bi aciliyetiniz yoksa 2000 lira yazın. Piyasasını kontrol ettim. Zaten yükseltmek için sattığınızı düşünürsek çok bir aciliyetiniz olduğunu sanmıyorum. Bence 2000 lira yazıp bekleyin bir süre.

Son düzenleme:
Hocam bence çok bir aciliyetiniz yoksa 2000 lira yazın. Piyasasını kontrol ettim. Zaten yükseltmek için sattığınızı düşünürsek çok bir aciliyetiniz olduğunu sanmıyorum. Bence 2000 lira yazıp bekleyin bir süre.

Peki hocam 2000TL yazdım zaten ortalama 2500 TL gidiyor. Yardımınız ve fikriniz için çok teşekkür ederim.

Hocam önerim işlemciyi 2500 TL gibi bir fiyata satarsanız ve üstüne 500 TL eklerseniz 2. elden 5600X alabilirsiniz hem daha fazla performans alırsınız 10400F işlemcisine göre.
@mustafa01simsek01
Anakart nedir?

A320M-F ama B450'e geçecegim.
Ekran kartım RX570 o işlemci ekran kartıma fazla gelmez mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı