1050 Ti alınır mı?

@Akerfeldt hayır. Ben daha hiç Wattman hatası almadım. RX 590. Düzgün sistemlerde hata alınmıyor. Oradan buradan kırpılınca haliyle.

Soruya gelince, alınmaz. Pahalı ve çok iyi performans vermiyor artık. Eskidi biraz doğrusu. RX 580 ya da GTX 1060 alabilirsiniz. AMD tarafında 2. el kart almamaya bakın. Madencilikte hepsini ağlattılar.

Peki ikinci el dışında indirimli RX590 a yakın performans veren nvidia kartı hangisi uygun olur sizce?

Mesela 1660 en ucuz alınabilir olanları kaça düştü?
Bu var şu anlık. Geçen indirimlerde tam 1500 TL idi.
@Akerfeldt hayır. Ben daha hiç Wattman hatası almadım. RX 590. Düzgün sistemlerde hata alınmıyor. Oradan buradan kırpılınca haliyle.

Soruya gelince, alınmaz. Pahalı ve çok iyi performans vermiyor artık. Eskidi biraz doğrusu. RX 580 ya da GTX 1060 alabilirsiniz. AMD tarafında 2. el kart almamaya bakın. Madencilikte hepsini ağlattılar.
Sistemimin fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum hiç kırpmadan topladım. Nasıl bir hata olabilir acaba bu? Ekran kartıyla işlemci darboğazı yok, PSU bütün sisteme her halükarda fazlasıyla yetiyor. W10 ve oyunlarım felan SSD'de kurulu HDD'ye başka programlar yüklüyorum, kullandığım RAM'ler çift kanal 16 GB 3000 MHz.

Bu var şu anlık. Geçen indirimlerde tam 1500 TL idi.

Sistemimin fazlasıyla yeterli olduğunu düşünüyorum hiç kırpmadan topladım. Nasıl bir hata olabilir acaba bu? Ekran kartıyla işlemci darboğazı yok, PSU bütün sisteme her halükarda fazlasıyla yetiyor. W10 ve oyunlarım felan SSD'de kurulu HDD'ye başka programlar yüklüyorum, kullandığım RAM'ler çift kanal 16 GB 3000 MHz.
1600 TL ye 1660 Super varken bu alınmaz.

GTX 10 serisi f/p özelliğini kaybetti ne yazık ki.
İndirimler kovalanırsa F/P bence hala. Vatanda 1660Ti ROG STRIX 1970 TL civarındaydı geçen param olsa alacaktım. 1660 GAMING X 1720 TL civarındaydı, GIGABYTE 1660 sanırım 1600 TL felandı, Trendyolda 1500 TL idi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı