![]()
Zotac Gaming GeForce GTX 1660 Super Twin Fan 6GB GDDR6 192Bit DX12 Gaming Ekran Kartı - ZT-T16620F-10L - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben zamanında 1300TL'ye de buldum ama denk gelmedi.
Çift fanlı kartlar almak idealdir. Mümkünse 3 fan almak daha iyi olur ama fiyat da ona göre artıyor tabiBu kartın soğutması yeterli olur değil mi hocam. Tekrar fiyatı biraz daha düşer mi acaba? Gayet alınası duruyor![]()
Donanım Arşivi pc toplama 4000 TL en günceline bak oradan sıcaklıklar gözükür.Bu kartın soğutması yeterli olur değil mi hocam. Tekrar fiyatı biraz daha düşer mi acaba? Gayet alınası duruyor![]()
Recep Baltaş Zotac ve Sapphire'i önermiyordu. Isınma sorunları felan varmış sanırım.
Neden Sapphire ve Zotac tavsiye etmiyorum ?
Merhaba, son zamanlarda artan sorunlu Sapphire ve Zotac kart vakalarından sonra böyle bir konu açma gereği duydum. Bu konuda sorunlu Sapphire/Zotac kartı olan kullanıcıların konularını bir araya getireceğim ve Sapphire ve Zotac'ın RMA oranları hakkında bilgi sunmayı amaçlayacağım. Konuyu daimi...www.technopat.net
Çileyle geçen Sapphire deneyimimden sonra bu adamın dediklerini dikkate alıyorum.Belki yeni kartlarda düzeltmişlerdir![]()
Çileyle geçen Sapphire deneyimimden sonra bu adamın dediklerini dikkate alıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.