1050 Ti ekran kartı için işlemci önerisi

Berkay1221

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlara merhaba şu anda 1050 Ti ve i5-4570 Kullanıyorum(anakart Casper ama modelini bilmiyorum) şu anda masaüstünde, oyunlarda kasmalar oluyor işlemciden dolayı bende yeni bir işlemci, anakart ve RAM almak istiyorum ancak bütçem pek fazla yok aklımda R3 1200 var sizce alınır mı? Şu anki sisteme göre daha mı iyi olur aynı zamanda bu işlemciye göre anakart ve RAM'de almak lazım önerebileceğiniz var mı?
Sorular;
*Bir de önerebileceğiniz düşük fiyatlı başka işlemci var mı?
*Bu alacağım füşük fiyatlı işlemcilerle iyi bir performans alabilir miyim şu anki işlemcimden daha mı iyi olur?

Arkadaşlara merhaba şu anda 1050 Ti ve i5-4570 Kullanıyorum(anakart Casper ama modelini bilmiyorum) şu anda masaüstünde, oyunlarda kasmalar oluyor işlemciden dolayı bende yeni bir işlemci, anakart ve RAM almak istiyorum ancak bütçem pek fazla yok aklımda R3 1200 var sizce alınır mı? Şu anki sisteme göre daha mı iyi olur aynı zamanda bu işlemciye göre anakart ve RAM'de almak lazım önerebileceğiniz var mı?
Sorular;
*Bir de önerebileceğiniz düşük fiyatlı başka işlemci var mı?
*Bu alacağım füşük fiyatlı işlemcilerle iyi bir performans alabilir miyim şu anki işlemcimden daha mı iyi olur?
İ5-4460 ile kullanıyorum gayet güzel.

1660 Ti ve i5 3470 Kullanıyorum takılma sorunu hiç yaşamadım oyunlarda yalnızca Tom Clancy's ghost Recon'da takılmalar oluyordu. Demek istediğim sorun cpu mu gerçekten.

1660 Ti ve i5 3470 Kullanıyorum takılma sorunu hiç yaşamadım oyunlarda yalnızca Tom Clancy's ghost Recon'da takılmalar oluyordu. Demek istediğim sorun cpu mu gerçekten.
Hocam bilmiyorum oyunlarda msi afterburnerdan baktığımda işlemci sürekli olarak full yükte onun harici zorlanan bi parça yok ekran kartı %50-70 arası yükte çalışıyor.Oyun dışışında chrome ve operaya girerken bile 5-6 sn bekliyor pc 240 gb ssd kullanıyorum.

Bütçe belirtir misiniz?
Hocam 2500 tl en fazla 3000 tl bütçem var.

R3 1200 alırsanız anakart degisimi de gerekir, haberiniz olsun.

Onun yerine de 10100F çok daha iyi olur.
Zaten anakart,ram,işlemci değiştirmek yani kısacası ddr4 bir sisteme geçmek istiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı