Çözüldü 1050 Ti Ekran kartı yandı mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Sadecebirisii

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
GTX 1050Ti
İşlemci
i5 7400
Merhaba geçen günde elektrik kesintisi oldu ve elektrik geldikten sonra bilgisayarımda out of Memory hataları almaya başladım. Technopat'ta RAM'leri çıkarıp temizleyin denmiş. Bende RAM'leri soktum silgi ile temizledim ve RAM'leri geri taktım. Bilgisayarı açtığımda 3 kısa bip bir uzun bip hatası almaya başladım(ekran kartı sorunu). Ekran kartına dokunmadım bile ve RAM'leri çıkarmadan önce sıkıntı yoktu. Ne yapabilirim? ( saat geç olduğundan uyumaya gideceğim önerilerinizi sabah deneyeceğim, bu yüzden öneri verecekler sabahta takip edebilirse sevinirim)

Ekran kartını ve görüntü kablosunu (HDMI ya da DisplayPort) söküp takın, bende HDMI kablosu yerinden çıkınca 1 uzun 3 kısa bip hatası veriyordu.

Hiç bir şekilde görüntü gelmiyor mu sisteme ?
Gelmiyor
Ekran kartını ve görüntü kablosunu (HDMI ya da DisplayPort) söküp takın, bende HDMI kablosu yerinden çıkınca 1 uzun 3 kısa bip hatası veriyordu.
Şunu aşagı çekerekmi yapmam lazım?

Gelmiyor

Şunu aşagı çekerekmi yapmam lazım?
Tamamdır bı ekran kartsız çalıştırmayı denedim hala bip bip atıyor normalmi?

Dosya Ekleri

• 17511804239301812093474625902267.jpg
    169,3 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…