1050 Ti God of War performansı

İşletim sistemi
Windows 11
Çözünürlük her zaman 1920x1080 örnek alınır. Sizin oynadığınıza çamur gameplay diyoruz.
Aynen kardeşim Aras kargo aç kapıyı. 1080p için de verileri paylaştım. FSR, DLSS de çamur o zaman. Al sana çamur Gameplay. :D

GoW_xh0fG37wjL.jpg
 
Ama bayağı kasıyor galiba.
O kasma değil 60 ve üzeri FPS değerlerine alışık olduğunuzdan 40-50 size kasıyor gibi geliyor. Konsolda (PS4) oynarken de bu FPS değerlerini alıyorsunuz zaten. Yani çok dert etmeyin 5-10 dakikaya alışırsınız.
Aynen kardeşim Aras kargo aç kapıyı. 1080p için de verileri paylaştım. FSR, DLSS de çamur o zaman. Al sana çamur Gameplay. :D

Eki Görüntüle 1276013
Cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmak...
 
Yorumlar için teşekkürler 25FPS falan yorumları gelince hevesim kaçmıştı :D
30 ve üzeri alsanız bile yeterli oluyor. Hikayeli bir oyun olduğu için FPS konusunda bu kadar dertlenmenize gerek yok. Bu oyunlar 30-60 FPS arası için dizayn edililerler zaten. Ancak siz Fightlarda 40-50 arası görecek bir bilgisayara sahipsiniz. Yani indirin deneyin, bilgisayarınız oyunu oynatır.
 
Biz bir şey demeyelim kardeşim, oyna görürsün.
Sağ olsunlar cahil de olduk.
Bilmiyorum demek bu kadar zor olmamalı. CS:GO mu oynuyorsun sanki de bu FPS değerleri düşük olsun? Hikayeli oyunlar için özellikle de konsoldan PC'ye portlanmış oyunlar için 30-60 arası gayet yeterli FPS değerleridir. Çoğu zaman fazlasına gerek duyulmaz. 2 yıldır bu oyunu PC'ye portluyorlar, sence kaldırmasa GTX 960'ı minimum sistem gereksinimlerine yazarlar mı? Bu arada GTX 1050 Ti, GTX 960'dan daha fazla FPS veren bir karttır. Onu da ekleyeyim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eline PS4 Gamepad'i almamış adam gelmiş burada tatava yapıyor. Bilmiyorum demek bu kadar zor olmamalı. CS:GO mu oynuyorsun sanki de bu FPS değerleri düşük olsun? Hikayeli oyunlar için özellikle de konsoldan PC'ye portlanmış oyunlar için 30-60 arası gayet yeterli FPS değerleridir. Çoğu zaman fazlasına gerek duyulmaz. 2 yıldır bu oyunu PC'ye portluyorlar, sence kaldırmasa GTX 960'ı minimum sistem gereksinimlerine yazarlar mı? Bu arada GTX 1050 Ti, GTX 960'dan daha fazla FPS veren bir karttır. Onu da ekleyeyim.

Kesinlikle katılıyorum örneğin Days Gone en yüksek ayarlarda 30 FPS sabitledim ve inanılmaz bir şekilde 0 input lag ile oynadım oyunu. Ekran kartım 1050 Ti. Normalde 30 FPS sabitleyince çok fazla input lag olması lazım fakat olmadı 60 FPS kafasında oynadım.
 

Geri
Yukarı