1050 Ti gücünü nereden alıyor?

couL

Hectopat
Arkadaşlar herkese iyi günler. Benim kasamda eskiden 1050 Ti takılıydı. Şu an itibarıyla 1660 Super'e geçtim. 1050 Ti'ı kasadan sökerken Power'dan gelen hiçbir PCI Express kablosu yoktu. Kartı sadece söktüm yani özetle. 1660 Super'i taktığımda ise 6+2 pinlik kabloyla bağlantı yaptım şu an açılıyor bilgisayar sorun yok gibi ama merak ettim acaba 1050 Ti gücü nereden çekiyordu? Bir şeyleri sökmeyi unutmuş olamam değil mi? Anakartın üzerinde 8 pinlik bir kablo takılı ama anlamadım Power kablosuyla bağlantılı gibi onlar sökmedim hiç. Bu arada 1050 Ti'ın modeli Gigabyte GeForce 1050 Ti Windforce OC 4 GB olanıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti gücünü direkt olarak PCI-e yuvasından alıyor düşük güç ihtiyacı olduğu için. Bazı modellerde 6 pin ekstra koyuyorlar overclock vs için ama güç girişi olmaz genelde.
Öyle bir şey mi varmış ben sadece güç girişinden diye biliyordum, bilgi doğruysa sağ olun yeni bir şey öğrendik :D.

Çok teşekkürler yardımcı olduğunuz için. Dediğim gibi anakartımın bir yerinde 8 pin takılı ama power kablosu ile bağlantılı onlar ne olduğunu bilmiyorum o yüzden hiç dokunmadım. Şu an bilgisayar çalışıyor zaten sanırım bir sorun yok. İlk defa taktım bende sisteme kart, dedim yanlış bir şeyler yapıp yakmayalım sistemi :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı