GTX 1050 Ti Sistem PUBG'de Düşük FPS Alıyor

sekect

Kilopat
Arkadaşlar PUBG'de FPS 109'dan birden 92'ye düşüyor bakış açımı değiştirdiğimde ve ekranda rahatsız edici takılma benzeri bir şey oluyor. Oyun SSD'ye kurulu.
  • Ekran kartım, MSI GTX 1050 Ti
  • 16GB Kingston HypreX RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz nedir darboğaz olabilir aynı zamanda oyuna öncelik vermeyi deneyin denetim masasından özelliklere girip sağ tık yapıp yüksek önceliğe alabilirsiniz.

İşlemci takılalı 1ay oldu ya da olmadı. 3-4 ay öncede ekran kartının termal macun bakımı yapılmıştı, serviste.
Ayarlar'da anti aliasing low, textures medium ve viewdistance medium geri kalanı very low.

Son düzenleme:
Bugün fark ettim ki diğer oyunlarda da yapıyor. SSD'yi kontrol ettim bir sıkıntısı çıkmadı. İşlemciden dolayı olabilir mi ? İşlemciyi nasıl test edebilirim ?

Bugün fark ettim ki diğer oyunlarda da yapıyor. SSD'yi kontrol ettim bir sıkıntısı çıkmadı. İşlemciden dolayı olabilir mi ? İşlemciyi nasıl test edebilirim ?
Donanımlarda sorun yoksa ve üstte denildiği gibi FPS normalse virus taraması ve driver güncellemesi yapmanızı öneririm. Driver Booster driver güncellemede yardımcı olacaktır. Bir de oyundayken görev yöneticisinden işlemciye yük bindiren bir uygulama var mı diye bakın. Varsa kapatın.
Ek olarak Fortnite'de view distanceyi epiğe çekmeniz oyunculuğunuz için daha yararlı olur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı