1050 Ti i5 3570K düşük FPS sorunu

Arkadaşlar bilgisayarım 1050 Ti i5 3570K. 8 GB RAM DDR3.

Sorularım:

1-ETS 2'de 60 FPS üzeri çıkamıyorum 62 en fazla bunun sebebi nedir?

2-CS:GO (bazı FPS oyunları) 16: 9 1600X900 diğer seçenekler full 150 170 (dust2) diğer maplerde 200 ama 4: 3 1024X768 - 1280X1024 alınca FPS düşüyor ve CS:GO'da fazla ayrıntı gerek duymadığım için ayarları orta alıyorum. Bunun sebebi nedir?

3- Rainbow Six Siege'de 180-185 FPS'in yukarısına çıkamıyorum bu normal mi?

4-Yoksa bu söylediklerim normalmi değil mi değilse çözümü nedir?

CSGO düşük çözünürlik ile oynamak için OC yapabilirsin.
OC ne oluyor ve bi özet geçermisin
CSGO düşük çözünürlik ile oynamak için OC yapabilirsin.
Rainbow‘da neden 180fps üstüne çıkmak istiyorsun onu da anlamadım.
hayır çıkmak istemedim sadece normalmi onu sordum.
Ets'de Vsync'in kapalı olduğundan emin misiniz?
onu tam olarak nereden kapatıcam oyun ayarlarındamı? bende Türkçe de oyun Vsync olarakmı geçiyor yine

Düşük çözünürlükte oynamak için güçlü bir tek çekirdek gücüne sahip işlemcin olması lazım. Ek olarak CSGO'da eski bir oyun motoruna sahip olduğu için GHz ne kadar artarsa o kadar çok FPS alırsın. İşlemcinde K ibaresi var yani çarpan kilidi açık overclock yaparak GHz arttırabilirsin bu sayede oyunlarda FPS'in artar. Tabi birde anakartınında uyumlu olması gerekiyor. Markası modeli nedir?

Düşük çözünürlükte oynamak için güçlü bir tek çekirdek gücüne sahip işlemcin olması lazım. Ek olarak CSGO'da eski bir oyun motoruna sahip olduğu için GHz ne kadar artarsa o kadar çok FPS alırsın. İşlemcinde K ibaresi var yani çarpan kilidi açık overclock yaparak GHz arttırabilirsin bu sayede oyunlarda FPS'in artar. Tabi birde anakartınında uyumlu olması gerekiyor. Markası modeli nedir?
Ana Kartım Avantron H61C LGA

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı