1050 Ti ile 240 Hz monitör kullanmak

• Konuyu başlatan Barca
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 4.740

Barca

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Teknisyen
Merhabalar arkadaşlar forumda yeniyim GeForce GTX 1050 Ti 4GB ekran kartım var. CS:GO için 240Hz 1ms monitör almayı planlıyorum ekran kartım ile alakalı herhangi bi problem yaşar mıyım? Bu konulara çok yabancıyım lütfen değerli yorumlarınızı ve önerilerinizi esirgemeyin 3500-3600 TL bütçem var teşekkürler saygılar.
  • Anakart Asus Prime B250M-K
  • İşlemci Intel Core i5 7400 CPU 3.00GHz
  • HyperX 8GB DDR4 RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Pek tecrübeli olmamakla beraber! 240Hz yerine , 144Hz bi monitöre 1500 ayırıp kalan 2000TLye ekran kartını güncellemek dha mantıklı değil mi ? Her ne kadar şuan için yeterli olsa da ileride 240Hz monitörden ziyade güncel bi ekran kartı daha işlevsel olacaktır diye düşünüyorum.
Asusu almaya karar verdim inşallah Üzmez beni ve yine inşallah oyunda performans farkı gösterir mevcut monitorum 60hz 1080 5ms

Arkadaşlara katılıyorum 1 tane oyun için 240 HZ monitöre gerek yok ekran kartını güncelle daha iyi.

144hz olan modeli tercih edip kalanını ekipman veya daha üst parçalar için harcayabilirsiniz.
Benim derdim ekran kartım nvidia olduğu için g-sync teklonojisi olan bi monitörde CS:go için üst düzey bi performans ama herkese tesekkur ederim foruma konu acmasaydim bodozlama alacaktim g-sync beni mahvetti

Nvidia artık FreeSync monitörlerede destek vermeye başladı boşuna g-sync monitörlere o kadar para vermeye gerek kalmadı yani.

Nvidia artık FreeSync monitörlerede destek vermeye başladı boşuna g-sync monitörlere o kadar para vermeye gerek kalmadı yani.
Tüm freesync monitörler mi? Veya belli başlı markalar mi? Eğer öyleyse en uygun monitör hangisi öneri var mi?

Hepsine veriyor ama şu an belli ürünlerde tam performansta çalışıyormuş fakat geliştirirler hepsi içinde kısa bir süre sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…