1050 Ti Laptop hala alınır mı?

Bir akrabam karayoluyla Almanya'dan gelirken oyuncu faresi, kulaklığı ve büyüklüğü sorun olmayacaksa klavyesi getirse uyguna gelmiş olur mu yani gümrük vergisi vb. derken buradan almakla aynı kapıya çıkar mı ? Veya nasıl getirmeli, kutusundan çıkarıp öyle mi getirmeli ? Bu konuda bilginiz varsa aydınlatabilir misiniz ?
Tabiki uyguna gelmiş olur kişilerin yanında getirdikleri mallara vergi vs. çıkmıyor burdaki fiyatının yarısına falan bulursunuz yurt dışından.

Konu sahibi arkadaşında böyle bir imkanı varsa Elektronik, Trends & Technik kaufen im Onlineshop von MediaMarkt gibi sitelerden 900€ civarına bilgisayar baksın belki çok daha iyilerini bulur.
 
Yeni bilgisayar bakıyorum da Abra A5 V16.1.1 15.6 Gaming Laptop gördüm. GeForce 1050, sizce bu zamanda doğru mu?

Ya da siz ne önerirsiniz? (Bütçem 5000-6000 arası.)
Dostum iki hafta önce 2 yıllık 1050 Ekran Kartlı Monster'ımı sattım. 2 yıl boyunca oynamadığım oyun kalmadı fakat iyi sistem isteyen oyunlarda FPS düşüklüğünü hissettim hep. Oyunları ilk başta yüksek seviye ayarlarda oynuyordum ama zamanla güncel oyunlar için ayarları düşürmek durumunda kaldım ama yinede beni rahatsız eden ciddi bir sorun yoktu. En büyük rahatsızlıkları Pubg ve Apex Legend'da çektim. Belki RAM 8 Gb olduğu içindi ama Fps düşüklüğü oyundan yeterli seviyede tat almamı engelliyordu. Şuan 5 bin liraya dizdiğim masaüstü sistemim o laptopumun iki katından fazla performans sunuyor. Bence eğer sürekli iş gereği bir yerlere gitmiyorsan masaüstü sistem dizmeni tavsiye ederim.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı