1050 Ti oyunlarda düşük performans

Yüzde ne kadar kullanıyor? Ekran kartı bu arada. RAM değil.
Asusun performans ve işlevsellik uygulamısını kullanıyorum böyle bir yer yok nereden bakmalıyım?

Ayarlara girip açmanız lazım.
Ayarlar kısmında da böyle bir şey yok.

Arkadaşlar sizce sorun nerede olabilir yani bilgisayar yepyeni her şeyi var neden böyle kasmalar oluyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunu anlamak için değerleri bilmemiz lazım.

Videoya göre adım adım uyguladım ve kastettiğinizi anlamış bulunmaktayım:D Değerler sıcaklık 35 - 40 Kullanım ise %0

Videoya göre adım adım uyguladım ve kastettiğinizi anlamış bulunmaktayım:D Değerler sıcaklık 35 - 40 Kullanım ise %0
Peki bu GPUyu nasıl arttıracağım %0 dan kıpırdamıyor.

Arkadaşlar sizce sorun nerede olabilir yani bilgisayar yepyeni her şeyi var neden böyle kasmalar oluyor?[/QUOTE] Bilgisayarı kurdun diyelim hiç güncelleme yaptın mı ? Güncelleme derken windows güncellemesi . Güncellemeden sonra ekran kartı driverleri silinmiş olabilir tekrar yüklemen gerekebilir. Benimde öyle olmuştu .

Arkadaşlar sizce sorun nerede olabilir yani bilgisayar yepyeni her şeyi var neden böyle kasmalar oluyor?
Bilgisayarı kurdun diyelim hiç güncelleme yaptın mı ? Güncelleme derken windows güncellemesi . Güncellemeden sonra ekran kartı driverleri silinmiş olabilir tekrar yüklemen gerekebilir. Benimde öyle olmuştu .[/QUOTE]
Evet bilgisayarı kurduktan sonra bütün güncellemeleri yaptım üstüne driverlarıda kurdum.Düzenli olarak da güncellemeleri denetliyorum.

HD Tune ile ssd mi ve hdd mi taradım bir sorun yok gözüküyor, güç kaynağım ise 500w ve yeterli olduğunu düşünüyorum bu sorunun kaynağı başka nerede olabilir?

GPU Kullanımını neler etkiler?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı