1050 Ti satılıp RX 570 alınır mı?

Elimde KFA2 model bir GTX 1050 Ti bulunmakta. Onu olabildiğince brüt bir fiyata satacağım buna göre bir ekran kartı önerisinde bulunsanız güzel olur.

1050 Ti'ı şu piyasada 1700'e satın alanlar var hala. 1600'den ilana koyarsanız rahat satılır, 1850-1900'e 1060 6 GB alırdınız.

Tarihi eser bir karttan bir başka tarihi esere geçilmez.

Alacaksan 5500 XT ya da 1650 Super kovala.
Hocam benim amacım ileri düzey bir ekran kartına geçmek değil. Sadece daha iyi bir performans alabileceğim bir ekran kartına geçmek istiyorum. Ama dediğiniz ekran kartlarına da bakıcam sağ olun öneriniz için.

Hocam benim amacım ileri düzey bir ekran kartına geçmek değil. Sadece daha iyi bir performans alabileceğim bir ekran kartına geçmek istiyorum. Ama dediğiniz ekran kartlarına da bakıcam sağ olun öneriniz için.

Bu kartlar daha diri, yeni mimarili ve sağlıklı. Yükseltme yaparken bunlar da dikkate alınmalı. Bu yaşlardaki kartların kondüsyonu belli olmuyor geçen birisi almış GTX 1060 3 GB 2 ay sonra patladı elinde.

RX 570-580 ve 590 mining yüzünden güven konusu gereği alınmaması gereken kartlar. Sıfır olarak almışsındır ya da ilk elden kullanıyorsundur sorun yok ama ikinci el alacaksan kesinlikle uzak duracaksın. WattMan'ı falan geçin. Watman ekran kartından değil genel olarak sistem de bir sorun varsa çıkıyor ekran kartı ile aslında hiç alakası yok o hatanın.

RX 570 ile 1050 Ti arasında güzel bir fark var RX 570 zaten 1050 Ti'ın abisi olan 1060 la kapışıyor ayrıca RX 570 aman aman fark olmaz deyip RX 580 öneren arkadaşlar RX 570 ile RX 580'nin yakın kartlar olduğunu bilmiyor sanırım. Sonuç olarak geçilir güzel de bir fark olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı