1050 Ti sistem anlık FPS düşmesi

Geç yazdığım için kusura bakmayın. Şimdi hdtune ile benchmark yapıp görsellerimi atmamı istiyorsunuz yoksa başka bir şeyi mi?

Dosya Ekleri

• HDTune_Benchmark_Corsair_Force_LE200_SSD.png
    11 KB · Görüntüleme: 94
  • HDTune_Benchmark_WDC_____WD10EZEX-22MFCA0.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 94
  • HDTune_Error_Scan_Corsair_Force_LE200_SSD.png
    7,3 KB · Görüntüleme: 90
  • HDTune_Health_Corsair_Force_LE200_SSD.png
    13,4 KB · Görüntüleme: 80
  • HDTune_Health_WDC_____WD10EZEX-22MFCA0.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 87
HDD'nizde ve SSD'nizde herhangi bir sıkıntı görülmüyor. Driverlarınızı güncelleyin driver bulucu kullanmayın mümkünse ve BIOS update yapmanızıda tavsiye ederim. Bu arada RAM'lerinizi kaç MHz hızda kullanıyorsunuz?

Acaba SSD'nin okuma hızının anlık düşüşleri etki etmiş olabilir mi ? Sonuca göre anlık düşmeler var. Hemde baya düşmüş.

BİOS'u daha yeni güncelledim. Ayrıca driver derken HDD ve SSD için mi dediniz? Ayrıca RAM'in kaç MHZ'De çalıştığını göstermek için afterburner'ı açtım ama bulamadım. Bakın şunu kesin söyleyebilirimki her ne zaman GPU kullanımı ani düşüşe geçse o zaman fps drop yaşanıyor.

Son düzenleme:
Aynı sorun bendede var sistem hemen hemen aynı gtx 1050ti ryzen 5 1400 ram 8gb mhz2400 driverler vs güncel herşey 4 aydır devam ediyor drop yemem anlık düşüşler gpu dalgalanması

Tek slot ram kullanmak amd ryzenlarda kötü fps sonuçları veriyor birde görüntü ayarlarını çok düşük yaptıysanız tamamiyle yük işlemcide demektir ekran kartını yorun işlemciyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…