1050 Ti sistem anlık FPS düşmesi

Arkadaşlar Bendede aynı sorun vardı. Anlık takılıyordu çoğu oyunum. Harddisk değişikliği yapıp oyunlarımı ona kurdum ve sorunum düzeldi. Sizde deneyebilirsiniz
Arkadaşlar Bendede aynı sorun vardı. Anlık takılıyordu çoğu oyunum. Harddisk değişikliği yapıp oyunlarımı ona kurdum ve sorunum düzeldi. Sizde deneyebilirsiniz

Takılırken FPS düşüyor muydu ? GPU kullanımı falan

Takılma olduğu zaman GPU kullanımı %0'a kadar düşer ve FPS'de bununla beraber anlık olarak çakılır. Size demiştim HDTune indirip Benchmark testini yapın ve Healty kısımlarının görüntüsünü atmanızı istemiştim fakat pek dikkate almadınız.

Takılma olduğu zaman GPU kullanımı %0'a kadar düşer ve FPS'de bununla beraber anlık olarak çakılır. Size demiştim HDTune indirip Benchmark testini yapın ve Healty kısımlarının görüntüsünü atmanızı istemiştim fakat pek dikkate almadınız.
Sıkıntı şu dediğiniz programı kullanmayı da ne işe yaradığını da bilmiyorum.

Konu sahibi 0'lara düşüyor demiyor ki.
0'a kadar düşer kesin demedim 0 değerine kadar düşebilir. İlla 0 olacak diye bir şey yok %65-70 değerlerinede düşebilir. Bu değerlerde bu tarz sorunlar yaşanmakta zaten. x3440, 8 GB RAM ve GTX 1050 Ti kullanmaktayım PUBG'de Custom ayarlarda GPU hiç % 90 altına düşmedi 60-75 FPS arası değerler alıyorum.

Ek olarak konu sahibi arkadaş şu konuyu incelemenizi tavsiye ederim.

[Çözüldü] HDTune Programında HDD'nin Zarar Görüp Görmediğini Nasıl Anlarım?

0'a kadar düşer kesin demedim 0 değerine kadar düşebilir. İlla 0 olacak diye bir şey yok %65-70 değerlerinede düşebilir. Bu değerlerde bu tarz sorunlar yaşanmakta zaten. x3440, 8 GB RAM ve GTX 1050 Ti kullanmaktayım PUBG'de Custom ayarlarda GPU hiç % 90 altına düşmedi 60-75 FPS arası değerler alıyorum.

Evet belki o çözüm olabilir. Ama ben SSD'ye test yaptım sorun çıkmadı. Sabit diskte de çıkmadı. Fakat drop yiyorum. Ama arkadaş eğer testi yapıp atarsa belki sorunun çözümünü bulur.

Programı yüklemek için uygun bir link atarsanız sevinirim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı