1050 Ti sistem anlık FPS düşmesi

Dosya Ekleri

• HDTune_Benchmark_Corsair_Force_LE200_SSD.png
    HDTune_Benchmark_Corsair_Force_LE200_SSD.png
    11 KB · Görüntüleme: 94
  • HDTune_Benchmark_WDC_____WD10EZEX-22MFCA0.png
    HDTune_Benchmark_WDC_____WD10EZEX-22MFCA0.png
    11,2 KB · Görüntüleme: 94
  • HDTune_Error_Scan_Corsair_Force_LE200_SSD.png
    HDTune_Error_Scan_Corsair_Force_LE200_SSD.png
    7,3 KB · Görüntüleme: 90
  • HDTune_Health_Corsair_Force_LE200_SSD.png
    HDTune_Health_Corsair_Force_LE200_SSD.png
    13,4 KB · Görüntüleme: 80
  • HDTune_Health_WDC_____WD10EZEX-22MFCA0.png
    HDTune_Health_WDC_____WD10EZEX-22MFCA0.png
    15,3 KB · Görüntüleme: 87
HDD'nizde ve SSD'nizde herhangi bir sıkıntı görülmüyor. Driverlarınızı güncelleyin driver bulucu kullanmayın mümkünse ve BIOS update yapmanızıda tavsiye ederim. Bu arada RAM'lerinizi kaç MHz hızda kullanıyorsunuz?

HDD'nizde ve SSD'nizde herhangi bir sıkıntı görülmüyor. Driverlarınızı güncelleyin driver bulucu kullanmayın mümkünse ve BIOS update yapmanızıda tavsiye ederim. Bu arada RAM'lerinizi kaç MHz hızda kullanıyorsunuz?

Acaba SSD'nin okuma hızının anlık düşüşleri etki etmiş olabilir mi ? Sonuca göre anlık düşmeler var. Hemde baya düşmüş.

BİOS'u daha yeni güncelledim. Ayrıca driver derken HDD ve SSD için mi dediniz? Ayrıca RAM'in kaç MHZ'De çalıştığını göstermek için afterburner'ı açtım ama bulamadım. Bakın şunu kesin söyleyebilirimki her ne zaman GPU kullanımı ani düşüşe geçse o zaman fps drop yaşanıyor.

Son düzenleme:
Aynı sorun bendede var sistem hemen hemen aynı gtx 1050ti ryzen 5 1400 ram 8gb mhz2400 driverler vs güncel herşey 4 aydır devam ediyor drop yemem anlık düşüşler gpu dalgalanması

Tek slot ram kullanmak amd ryzenlarda kötü fps sonuçları veriyor birde görüntü ayarlarını çok düşük yaptıysanız tamamiyle yük işlemcide demektir ekran kartını yorun işlemciyi değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı