1050 Ti sistem donuyor ve reset atıyor

Bero1200

Decapat
Daha fazla  
Son 1 haftadır gerçekten tuhaf şeyler yaşıyorum. Bilgisayarım aşırı donuyordu. Kasası kirlidir diye tahmin ettim haklıymışım da temizledim ipek ipek tozlar çıktı. Düzeleceğini düşündüm bugün bilgisayarı tekrar açtım. En ufak şeyde restart atıyor. CS2 indirim Steam'den dedim indirirken restart attı, Opera GX açtım webden Instagram gireyim dedim restart attı. Sonrasında Minecraft gireyim dedim, girdim arkadan da canım sıkılınca YouTube girdim ama arka planda MC açık bir anda dondu hiçbir tuş mouse tepki vermedi 15dk boyunca sonra kasadan kapattım bilgisayarı tekrar açtım bu sefer sadece MC girdim derken oyunu açalı 30dk oldu anında mavi ekran verdi yeniden başlattı. Ben bu sorunları nasıl çözebilirim bilen biri yardımcı olursa sevinirim. Bilgisayar detayları aşağıda:

CPU türü: Hexacore AMD Ryzen 5 2600X, 3867 MHz (38.75 X 100)
Anakart türü: Gigabyte B450M S2H.
Görüntü bağdaştırıcısı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (4 GB)
16 GB RAM.

Gerçekten GTA 5 açıp orta ayarlarda rahatça oynadığım bilgisayar Instagram kaldıramaz oldu bilen biri çözümünü anlatırsa çok sevinirim.

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrardan temiz kurulum yapmayı deneyin hocam belki yararı olur çok çok olmazsa temiz bir kurulum yaparsınız tekrardan format atıp.

Ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrardan temiz kurulum yapmayı deneyin hocam belki yararı olur çok çok olmazsa temiz bir kurulum yaparsınız tekrardan format atıp.

Hocam format atmıştım sürücüleri yüklememişim.
Ekran kartı.
Anakart.
vs. sürücülerini kurdum artık webde gezinirken restart atmıyor fakat CS2'ye girdim az önce aynı hatayı tekrar yaşadım.

Format atalı da 1 hafta civarı oldu tekrar atmak istemiyorum ki virüslü vs. bir programda kurmadım bilgisayarıma.

PSU bilgilerini de atar mısınız hocam bir de ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerleri nasıl ondanda oluyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…