Ben o kadar 1 ay bekleyim kafasında değilim bununda etkisi var aynı ilan letgo'da da var. Ama hakikaten etmez yani. Neyse herkesin bir vicdan şeysi var benimki 4500 yazmaya yetmedi.Letgo'ya koysanız 5.5k ya bile gider bu sistem...
Ben o kadar 1 ay bekleyim kafasında değilim bununda etkisi var aynı ilan letgo'da da var. Ama hakikaten etmez yani. Neyse herkesin bir vicdan şeysi var benimki 4500 yazmaya yetmedi.Letgo'ya koysanız 5.5k ya bile gider bu sistem...
Hayırlısı olsun sizin içinde.Ben o kadar 1 ay bekleyim kafasında değilim bununda etkisi var aynı ilan letgo'da da var. Ama hakikaten etmez yani. Neyse herkesin bir vicdan şeysi var benimki 4500 yazmaya yetmedi.
Hepsinin ikinci el dip fiyatlarına bakıp yazdım.H81M i74.nesil Power Boost 500 Watt bunları göz elinde bulundurusan
20 Favori var her gün birisi yazıyor.Bir de ciddi ciddi 4250yap diyor. Zaten bu fiyata satılmamış 15 gündür.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.