Çözüldü 1050 Ti sistem siyah ekranda kalıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TBlues

Kilopat
Daha fazla  
PC açılınca MSI logosu çıkıyor. Sonrasında resimdeki gibi siyah ekranda kalıyor. BIOS pilini çıkarıp taktım ancak düzelmedi. Sistemim i5 6500 1050 Ti 8 GB RAM.

IMG_20210119_111751.jpg

Çözüm
Eğer bu komutlarla bilgisayar açılmaz ise, tek çare bir aygıt bulup format atmak gibi gözüküyor.
Çünkü anakart logosunda defalarca kez F8 ve/veya Shift tuşuna basmak, Windows 10 işletim sisteminde güvenli modu açar.
Güvenli modun ne işe yaradığı başka bir konu. Gereksiz mesaj olduğu için anlatamam.

Hocam bilmediğiniz şeylerde yorum yapmayın bence.

Birkaç kez kapat aç yapınca düzeldi ama neden olduğu hakkında bir bilgim yok.
Eğer bu komutlarla bilgisayar açılmaz ise, tek çare bir aygıt bulup format atmak gibi gözüküyor.
Çünkü ana kart logosunda defalarca kez F8 ve/veya Shift tuşuna basmak, Windows 10 işletim sisteminde güvenli modu açar.
Güvenli modun ne işe yaradığı başka bir konu. Gereksiz mesaj olduğu için anlatamam.

Çünkü anakart logosunda defalarca kez F8 ve/veya Shift tuşuna basmak, Windows 10 işletim sisteminde güvenli modu açar.

Hocam bilmediğiniz şeylerde yorum yapmayın bence.

Birkaç kez kapat aç yapınca düzeldi ama neden olduğu hakkında bir bilgim yok.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı