1050 Ti Sistem Toplama

Natsu

Megapat
Makaleler
3
Daha fazla  
Bütçem max 3500 TL monitör dahil. Böyle bir şey düşündüm. Sizce nasıl?

WhatsApp Image 2017-06-19 at 22.35.53.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem genel olarak fena değil fakat üstteki arkadaşın da dediği gibi o işlemciye en azından bir GTX 1060 ya da RX 480-580 yakışırdı tabii sizin kararınız ve zevkiniz.

Render veya yayıncılık için kullanmıcaksan o işlemci gereksiz olmuş ayrıca nanokatalogdan ryzen 5 1400 16gb ram ve gtx 1050 ti li sistem 2800 tl ye denk geliyor

Sistem genel olarak fena değil fakat üstteki arkadaşın da dediği gibi o işlemciye en azından bir GTX 1060 ya da RX 480-580 yakışırdı tabii sizin kararınız ve zevkiniz.

İlerde upgrade yapacağım için bunu seçtim.

Render veya yayıncılık için kullanmıcaksan o işlemci gereksiz olmuş ayrıca nanokatalogdan ryzen 5 1400 16gb ram ve gtx 1050 ti li sistem 2800 tl ye denk geliyor

Nanokatoloğu ilk defa duyuyorum. Güven konusunda sıkıntı çıkar mı?

Nanokatolog son derece güvenlidir. Sadece stoklarında olmayıp sınır dışı stok getirdiklerinde ürünün size ulaşımı biraz uzun ve sancılı olabiliyor.

Bence a320 soket kullanmayın en az b350 olsun. Çünkü ryzenler oc özelliğine sahip ve bildiğim kadarıyla a320 çipsetlerinde oc edilemiyor. Şu an piyasa biraz bulanık eran kartları stoklarda yok ve olanlarında fiyatları çok pahalı. Size sistem almak için birraz daha beklemnizi öneririm. Ram konusunda 3000mhz tercih edin çünkü ryzenlerde ram frekansı performası etkiliyor. Bütçeniz varsa ramları böyle tercih edebilirsiniz.

Anakart olarak ASus prime b350m-a öneririm. Eğer görüntü de olsun istiyorsanız Msı b350m mortar

Birde İtopyada güvenilir bir site oraya da bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı