1050 Ti sistemde performans düşüşü

Deniz02

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bundan yaklaşık 2 sene kadar önce bir masaüstü bilgisayar topladım. Bilgisayarı ilk aldığımda GTA 5, Fortnite, PUBG bunları orta ayarlarda 60-120 FPS sabit oynardım ancak şu an aynı oyunları en düşük ayarlarda 30 FPS zar zor oynuyorum. Format denedim gene düzelmedi. Bir donanımımda bozukluk olabileceğini düşünüyorum. Herhangi bir fikriniz var mı?
Sistem özellikleri.
ASUS 1050 Ti ekran kartı.
AMD A3 1300X işlemci.
8 GB RAM.
1 TB HDD.
Gigabyte A320M anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılımlarım güncel. Ram güncellemesi yapmayı düşünüyorum yakın zamanda.
İşlemciniz sanırım R3 1300X değil mi ? Yazım yanlışı olmuş gibime geldi. AMD işlemciler çift kanal RAM'de daha yüksek performans verir. GTX 1050Ti ekran kartınızı satıp indirimlerde 1650S veya 1660 alabilirsiniz. Fakat işlemciniz darboğaz yapar mı hiç fikrim yok. Çoklu upgrade biraz masraflı olabilir gibime geliyor. RAM alıp sonra ekran kartı, işlemci değişebilirsiniz. Bi süre daha idare edersiniz. Ve @Blacksidemre arkadaşımızın dediği gibi, SSD sisteminizde büyük fark yaratacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı