1050 Ti sisteme oyun önerisi

Efet331

Decapat
Selamlar arkadaşlar. Benim 3.4K CS:GO saatim var ve TFT oynamayı da seviyorum. Grafikleri güzel açık dünya oyunları da hoşuma gidiyor, mesela Dying Light. Bu tarz oyunları seven birisi için ne önerirsiniz?

Sistem:
  • 1050 Ti
  • 2TB HDD
  • 240GB SSD
  • 8 GB RAM
  • i3 işlemci

Son düzenleyen: Moderatör:
1050 Ti alacaka RX570 alırsan daha iyi olur.
i3 işlemcinin nesili kac.
AMD Ryzen 5 1600 AF.
Gigabyte A320M S2H anakart.
RX570 ekran kartı.
8 GB RAM 2666MHz veya 3000MHz.
512 GB M.2 SSD.
1TB harddisk.

1050 Ti alacaka RX570 alırsan daha iyi olur. K.
AMD Ryzen 5 1600 AF.
RX570 ekran kartı.
512 GB M.2 SSD.
1TB harddisk.
[/Quololur.
1050 Ti alacaka RX570 alırsan daha iyi olur.
AMD Ryzen 5 1600 AF.
RX570 ekran kartı.
512 GB M.2 SSD.
1TB harddisk.

Oyun sordum aga?

Far Cry serisinin 3 dahil 3 ve sonraki oyunlarını öneririm, Ark öneririm tabi optimizasyon'u çok kötü belki 1080P'de sıkıntı yaratabilir, Scum, DayZ ve yeni çıkan Deadside'ı öneririm ama deadside mod olmadan kolayca oynanması ve daha arcade PVP tarzında olması nedeniyle daha çok hoşuna gider bence. Ayrıca optimizasyonu çok kötü değil. The long Dark öneririm ep. 3 yeni çıktı. Just Cause 3 öneririm(hayır 4 değil çünkü 4. oyun 3. oyunun kopyası ve 3 çok daha iyi.) Batman oyunları olabilir.Milsim seviyorsan benim gibi, arma 3 önerirdim ama modlar ve optimizasyon sıkıntı yaratacaktır onun yerine kesinlikle Squad öneririm.Zaten oyunun low ve ultra ayarında çok fark yok yani lowda oynamak sıkıntı olmaz.Ama çok drop olabilir.Bunlar normal. Ayrıca son olarak scrap mechanic'e survival modu geldi bakmanı öneririm. Edit: Ghost recon breakpoint'de öneririm ama optimizasyon'u çok kötü.

Far Cry serisinin 3 dahil 3 ve sonraki oyunlarını öneririm, Ark öneririm tabii optimizasyon'u çok kötü belki 1080P'de sıkıntı yaratabilir, scum, DayZ ve yeni çıkan Deadside'ı öneririm ama deadside mod olmadan kolayca oynanması ve daha arcade PVP tarzında olması nedeniyle daha çok hoşuna gider bence. Ayrıca optimizasyonu çok kötü değil. The long Dark öneririm ep. 3 yeni çıktı. Just Cause 3 öneririm(hayır 4 değil çünkü 4. oyun 3. oyunun kopyası ve 3 çok daha iyi.) Batman oyunları olabilir. Milsim seviyorsan benim gibi, Arma 3 önerirdim ama modlar ve optimizasyon sıkıntı yaratacaktır onun yerine kesinlikle squad öneririm. Zaten oyunun Low ve Ultra ayarında çok fark yok yani Low'da oynamak sıkıntı olmaz. Ama çok drop olabilir. Bunlar normal. Ayrıca son olarak scrap Mechanic'e Survival modu geldi bakmanı öneririm. Edit: Ghost Recon Breakpoint'de öneririm ama optimizasyon'u çok kötü.

Teşekkürler bunların hepsini alıp denemeye çalışacağım baika önerilerede açığım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı