1050 Ti Unturned sıcaklık değerleri

• Konuyu başlatan 2mirez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 2.944

2mirez

Hectopat
Merhabalar, başlıkta gördüğünüz gibi kartım 1050 Ti ve Unturned'da sıcaklığı uçuyor, aklım almıyor. Sabahtan akşama kadar açık bu PC ve grafik kasan oyunlarda bile ekran kartı bu kadar sıcaklığa ulaşmıyorken bu oyunda neden bu kadar yüksek sıcaklıklara çıkıyor.
72 derece civarında takılıyor. İzlediğim videolarda ultraya çekiyorlar her şeyi 60 derece. Bende hepsi Low 72.

72 derece çok bir sıcaklık değil. Bende de Gaming X 1050 Ti var 66 dereceyi geçmiyor. Kasana bağlı kasanın hava akışı kötü ise ısınır. Ayrıca videolardaki ekran kartı ve kasa seninki ile aynı mı?

Aynıdır veya değildir ona takılmayın Witcher 3, PES 21 falan bunları da oynuyorum ama bu kadar sıcak olmuyor evet 72 falan sıkıntı değil çok ama sebebini merak ediyorum.

Aynıdır veya değildir ona takılmayın Witcher 3, PES 21 falan bunları da oynuyorum ama bu kadar sıcak olmuyor evet 72 falan sıkıntı değil çok ama sebebini merak ediyorum.

Ona taklımayın değil işte. Kasanın hava akışı kötü ise ısınır diyorum. Ekran kartı modeli de kötü ise ısınır.

Isınırken oynadığın oyunu söylememişsinki. Her oyun aynı yormaz PC'yi optimizasyonu kötü ise PC ısınabilir.
Nasıl yani anlamadım neyi söylememişim
Isınırken oynadığın oyunu söylememişsinki. Her oyun aynı yormaz PC'yi optimizasyonu kötü ise PC ısınabilir.
4 defa unturned yazmışım ya diğer oyunlarda da bu kadar ısınmadığını söyledim bilginiz yoksa lütfen yardırmayın

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı