1050 Ti Valorant düşük FPS

Cagserten

Decapat
RAM
16 gb
Anakart
Asus Prime X370a
Valorant'ta şu an 100 FPS alıyorum, eskiden 180 200 arası alıyordum. Bilirsiniz ki Valorant işlemci oyunu o yüzden işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum lakin işlemci sıcaklığım stabil gözüküyor ve GHz de en yüksek hızında, anlamadığım bir performans eksikliği var yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartım 1050 Ti 4 GB
İşlemcim Ryzen 5 1600, 6 cekirdek

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum Valorant'ın FPS sistemi halen çözülebilmiş değil. Güçlü PC'de yüksek FPS vermiyor bazen. Önerim grafik kalitesini yükselt belki bir ihtimal darboğaz vardır.

Valorant'ta şu an 100 FPS alıyorum, eskiden 180 200 arası alıyordum. Bilirsiniz ki Valorant işlemci oyunu o yüzden işlemciden kaynaklı olduğunu düşünüyorum lakin işlemci sıcaklığım stabil gözüküyor ve GHz de en yüksek hızında, anlamadığım bir performans eksikliği var yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartım 1050 Ti 4 GB
İşlemcim Ryzen 5 1600, 6 cekirdek

NVIDIA Denetim Masası üzerinde görüntü ayarlarını ön ayarla seçeneğinden 3D uygulamanın tercihine bırak seçeneğini kullanın.
Sadece oyun değil FPS işlemci kaynaklı olur. Grafik kalitesi arttıkça işlemci yükü hafifler ve FPS kare sayısı düşer. Daha fazla kare sayısı elde etmek için grafik kalitesini düşürüp işlemciye yük verilmesi gerekmektedir. Her sistem için bu geçerli değil kimisinde darboğaz yapabilir. Darboğazı önlemek içinde işlemci yükünün hafifletilip grafik kalitesinin arttırılması gerekiyor. Bütün ayarları deneyin ve en yüksek FPS alabildiğiniz güzel grafiklere sahip ayarları bir kenara not edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı