1050 Ti ve R3 1200 sistemde ses kesintisi

batu811

Hectopat
Katılım
7 Ağustos 2018
Mesajlar
53
Arkadaşlar selam. Benim sistemim eskiden yapmamasına rağmen şu sıralar oyunda iken Discord'da ses kesintisi yapıyor zaman zaman. PUBG'de az yapıyor diyebilirim ama CoD Warzone'da hiç gelmiyor/gitmiyor gibi, oyunda crash veriyor hangi ayarlarda oynarsam oynayayım. RAM'ı yükseltsem bunlar düzelir mi? Bir de işlemcim yeterli mi?
Ekran kartı: MSI Gaming 1050 Ti.
İşlemci: AMD Ryzen3 1200.
RAM: 8 GB 2400MHz.
Ana kart: ASUS A320M-K.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci yetersiz geldiği durumlarda Discord üzerinde ses kesintisini eski sistemimle çok yaşıyordum. Büyük ihtimalle sorununuz işlemci kaynaklı. i3 4170 işlemcim varken özellikle işlemciye güzel yük bindiren oyunlarda discord üzerinde sesler sürekli gidip geliyordu fakat işlemciniz güçsüz bir işlemcide değil.
 
Bende de Rainbow Six'te oluyordu. Discordun ayarlarında Görünüm bölümündeki en altta : Donanım İvmesi var, onu kapatınca olayın çözülmesi gerekiyor.. Ben de çözülmedi :) ben de discordu kullanmayı bırakmıştım..
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı