1050 Ti ve Ryzen 2200G sistem toplama tavsiyesi

Merhaba, babam için elimde kalan ekran kartı ve işlemcimi kullanmak istiyorum. Bunlar, başlıkta da yazdığım gibi 1050 Ti ve Ryzen 3 2200G. Günlük işlerini, internet üzerinden banka işlerini, video izleme gibi aktivitelerini yapabileceği bir sistem toplamak istiyorum. Ucuz fiyata uygun anakart ve geri kalan bileşenler hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, babam için elimde kalan ekran kartı ve işlemcimi kullanmak istiyorum. Bunlar, başlıkta da yazdığım gibi 1050 Ti ve Ryzen 3 2200G. Günlük işlerini, internet üzerinden banka işlerini, video izleme gibi aktivitelerini yapabileceği bir sistem toplamak istiyorum. Ucuz fiyata uygun anakart ve geri kalan bileşenler hakkında yardımcı olabilir misiniz?

Sıfır AM4 anakart 2-2.5k arasına bulursunuz ikinci elde çok düşmüyor ama 2. eldede 1500e falan denk getirebilirsiniz belki. 8 GB DDR 4 RAM 500-600TL sıfır bulabilirsiniz ucuz eski bir dış kasa bakın sahibindenden vs. PSU zaten 300W olsa bile yeter toplam 3kya falan işin içinden çıkarsınız anakartı ucuza bulursanız daha ucuz çıkarsınız işten

Elinizdeki parçaları satıp üstüne 3 k daha ekleyip RX 570'li bir sistem dizmek daha mantıklı. İleride satmak isterseniz 7-8k civarına satabilirsiniz RX 570-580'li bir sistemi

Yanıtınız için teşekkür ederim. Bilgisayardan çok anlamıyorum. 2. el al sat işleri için uğraşmam gibi duruyor. Örnek olarak anakart, ram vs önerebilir misiniz? Anladığım konular değil çünkü. Şimdiden teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı