1050 Ti'den 1060 Aero 3GB'a geçilir mi?

GTX1050Tİ, GTX1060 3GB modelden bence daha iyi. Ben GTX1050Tİ OC'li 1984mhz kullanınca çoğu oyunlarda 4GB vramim hepsi kullanılıyor. Ben RX5500XT'ye geçeceğim bence sizde satıp ona geçin.

Maalesef değil. Ben de zamanında bu hataya düşüp 1050 Ti alanlardandım. Sonra 5500 XT'ye geçtim performansım 2,5 kat arttı. Kas gücü iyidir, önemlidir. OC tahmin ettiğimiz gibi hayat kurtarıcı olmuyor çoğu zaman.

Maalesef değil. Ben de zamanında bu hataya düşüp 1050 Ti alanlardandım. Sonra 5500 XT'ye geçtim performansım 2,5 kat arttı. Kas gücü iyidir, önemlidir. OC tahmin ettiğimiz gibi hayat kurtarıcı olmuyor çoğu zaman.
5500XT kaç mh/s gücü var? Ben ETH kazarken hata almayıncaya kadar 17mh/s kazıyordum. Tek sorun artık 4GB desteklenmiyor.

5500XT kaç mh/s gücü var? Ben ETH kazarken hata almayıncaya kadar 17mh/s kazıyordum. Tek sorun artık 4GB desteklenmiyor.

Ben kazmıyorum onu bu tarz konularda daha iyi söylerler. Ben benimkini satacağım büyük ihtimalle şu anda piyasada 4000 TL'den aşağı gitmiyor 8 GB modeli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı