Yazılım, render tarzı işler. 1050 Ti ile zorlanıyorum bu işleri yaparken başka işletim sisteminde.
O zaman tabii ki 4060 hocam.
Yazılım, render tarzı işler. 1050 Ti ile zorlanıyorum bu işleri yaparken başka işletim sisteminde.
i5-13400f alacağım büyük ihtimalle , o yüzden darboğaz problemi olmaz.Arada fiyat farkı var biraz aslında ama çok az hatta az daha koyup 4060 Ti versiyonunu alabilirsin, yanlış bilmiyorsam arada pek fiyat farkı yok. Ama ekran kartın diğer aygıtlarına göre (işlemci PSU vb.) Fazla kalırsa sıkıntı yaşarsın yani mesela i5 8. nesil işlemciye 4060 çok fazla yani alsanda gösterebileceği maksimum performansın çok altında kalır.
Eğer AutoCad gibi programlar kullanıyorsan işlemci yükseltmen daha iyi olur. Ekran kartı o tarafta pek önemli değil. Eğer 3d modelleme yapıyorsan da 8gb ekran kartlarına pek yaklaşma, olabildiğince VRAM'i yüksek bir şey al.Yazılım, render tarzı işler. 1050 Ti ile zorlanıyorum bu işleri yaparken başka işletim sisteminde.
3D modelleme pek yapmıyorum açıkçası tek başıma oyun kodlamadığım durumlarda fakat video renderi yapıyorum. Onun dışında Dual boot ile macOS kurmayı düşünüyorum şu anki bilgisayarda yapamıyorum.Eğer AutoCad gibi programlar kullanıyorsan işlemci yükseltmen daha iyi olur. Ekran kartı o tarafta pek önemli değil. Eğer 3d modelleme yapıyorsan da 8gb ekran kartlarına pek yaklaşma, olabildiğince VRAM'i yüksek bir şey al.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.